PÅ SPISSJAKT: Arsene Wenger vil styrke angrepet. FOTO: Reuters / Jeremy Lee
Livepic FOTO: JEREMY LEE /
PÅ SPISSJAKT: Arsene Wenger vil styrke angrepet. FOTO: Reuters / Jeremy Lee Livepic FOTO: JEREMY LEE /

Fotballryktene: – Wenger øker budet på Karim Benzema

Og Chelsea kan komme til å presentere ny stopper i løpet av de neste 48 timene. Her er mandagens ryktebørs!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent, og kjøpefesten fortsetter med uforminsket styrke blant de største klubbene i Europa.

Avisene flommer nærmest over av overgangsrykter om dagen. Her er mandagens ryktespalte:

Arsenals manager Arsene Wenger er på desperat spissjakt for tiden. Juventus' spanske spisstjerne Fernando Llorente skal stå på ønskelisten, melder Talksort. I tillegg har Wenger ikke gitt opp håpet om å kapre signaturen til Real Madrid-stjernen Karim Benzema. Real Madrid har allerede avslått et bud fra Arsenal på 310 millioner kroner, men Wenger skal være villig til å komme med et nytt og forbedret bud på franskmannen i løpet av de nærmeste dagene, hevder The Daily Telegraph.

José Mourinho ønsker å styrke sitt allerede solide Chelsea-forsvar. Ifølge The Daily Mirror vil Chelsea legge inn et bud på omlag 260 millioner kroner for Evertons 21 år gamle forsvarskjempe John Stones i løpet av de neste 48 timene. Men Everton vil kreve 340 millioner kroner for å gi slipp på den ettertraktede 21-åringen.

Ifølge The Daily Mail skal Barcelona-stjernen Pedro nærme seg en overgang til Manchester United med stormskritt. Det eneste som gjenstår, er at klubbene blir enige om overgangssummen for 27-åringen. Manchester United har signalisert at klubben vil møte utkjøpsklausulen på 220 millioner kroner.

Manchester City-spissen Stevan Jovetic ankom Italia i helgen, og er bare en medisinsk sjekk unna å bli klar for Serie A-giganten Inter. Manchester City og Inter skal være enig om en låneavtale som strekker seg i to år for angriperen, melder Sky Sports.

Samtidig forlater også Arsenals keeper Wojciech Szszesny Premier League til fordel for Serie A. Den polske keeperen skal være klar for Roma. Det bekrefter han selv på sin Instagram-konto. – Jeg er veldig glad for å reise til Roma. Ser dere snart, skriver han.

Didier Drogba skal nærmest være klar for amerikanske MLS. Montreal Impact skal ha kjøpt rettighetene fra Chicago Fire og vil signere 37-åringen i løpet av kort tid, hevder ESPN.

Manchester United har som kjent hentet fem nye spillere denne sesongen. Men manager Louis van Gaal har ikke gitt opp håpet om å kjøpe en ny midtstopper. Ifølge flere utenlandske tabloider skal stopperne van Gaal vurderer et bud på ha følgende prislapper:

1) Marquinhos – 700 millioner kroner
2) Sergio Ramos – 650 millioner kroner
3) John Stones – 400 millioner kroner
4) Nicolas Otamendi – 360 millioner kroner
5) Mats Hummels – 350 millioner kroner
6) Aymeric Laporte – 300 millioner kroner

Liverpool på sin side får kamp fra Arsenal og Bayern München i sitt forsøk på å hente Juventus-talentet Kingsley Coman, påstår The Mirror.

Brendan Rodgers har allerede kjøpt sju spillere hittil i sommer. Men Liverpools manager har ingen planer om å avslutte kjøpefesten. Sky Sports melder mandag at Liverpool vil legge inn et bud på 217 millioner kroner for Lyon-spissen Alexandre Lacazette, selv om Rodgers nylig hentet kraftspissen Christian Benteke fra Aston Villa.

Evertons manager Roberto Martinez er villig til å legge 100 millioner kroner på bordet for Celtics forsvarsklippe Virgil van Dijk, skriver The Daily Mail. Spørsmålet er om Celtics manager Ronny Deila vil selge 24-åringen.