Kjendisene viser ALT på Instagram

Stjernene er ikke redd for å vise kropp på nettet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisene bruker Instagram og Twitter til å promotere seg selv. I USA har emneknaggen #freethenipple tatt av blant film – og popstjernene. Blant andre Rihanna, Miley Cyrus, Chrissy Teigen og Cara Delevingne jobber iherdig for å frigjøre brystvorten.

Norske, lettkledde kjendiser

Heller ikke her til lands er kjendisene sjenerte. Aksel Hennie poster gladelig bilder av sin veltrente filmkropp, og bloggeren Sophie Elise viser gjerne frem både mage, rumpe og bryst.

Nylig skapte Justin Bieber enorm blest, da han publiserte et bilde av seg selv ombord i en båt – splitter naken! Den bleke stumpen til Bieber ble spredt for alle vinder på nett, men det ser ikke ut til å skremme for gjentakelse.

Slettet fra Instagram

Selv om Instagram er sensitiv for nakenhet, og spesielt brystvorter, jobber modellen Chrissy Teigen for å få gjennom et nakenbilde av seg selv. I slutten av juni la hun ut et bilde av seg selv toppløs, men bildet ble fjernet fra det sosiale mediet. 

Hun ga seg ikke, og fortsatte å poste det samme bildet gjentatte ganger, men bildet ble slettet igjen og igjen.

Rihanna er heller ikke fremmed for å vise seg i ørsmå bikinier. Hun poster stadig lettkledde bilder av seg selv i likhet med de andre, store stjernene i Hollywood.