USIKKER FREMTID: Cristiano Ronaldos fremtid i Real Madrid er usikker. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU.
USIKKER FREMTID: Cristiano Ronaldos fremtid i Real Madrid er usikker. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU.

Fotballryktene: – Real Madrid avslo milliardbud på Ronaldo

Og Angel di Maria skal på medisinsk test hos PSG. Her er søndagens fotballrykter.

Det har blitt sådd tvil om Cristiano Ronaldos fremtid i Real Madrid denne sommeren. Søndag skriver den spanske avisen AS at PSG har fått avslått et bud på 120 millioner euro (over en milliard kroner etter dagens kurs). Ifølge avisen skal eierne av PSG ha møtt Real Madrids president Florentino Pérez i Doha i begynnelsen av juli.

Angel di Maria blir PSG spiller. Det skriver den store franske avisen L'Equipe. Klubbene skal være enige om en overgangssum på 63 millioner euro (563 millioner kroner etter dagens kurs). Det var ventet at di Maria skulle slutte seg til Manchester Uniteds tropp på USA-turneen, men nå ser det ut til at destinasjonen blir en litt annen i USA. PSG er nemlig også i USA for å lade opp til den nye sesongen. Det er ventet at Di Maria vil gjennomføre den medisinske testen i New York til uken og sette signaturen på en fire eller femårskontrakt med franskmennene.

En annen overgang som er ventet å bli bekreftet innen kort tid er Saido Berahinos overgang til Tottenham. West Bromwich-spissen skal signere for klubben innen 48 timer skriver Daily Express. 

En spiller som har vært linket bort fra Tottenham er keeper Hugo Lloris. Blant annet har keeperen vært aktuell for en overgang til Manchester United for å erstatte Real Madrid-aktuelle David de Gea. Daily Mail skriver søndag at Tottenham er sikker på at keeperen blir i klubben neste sesong.

Etter signeringen av Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin er konkurransen på Manchester Uniteds midtbane tøff. Mirror skriver at Michael Carrick nå kan være på vei bort fra klubben. Inter og Newcastle skal følge midtbanespillerens situasjon i klubben.

Jordan Ayew kan fort bli Christian Bentekes erstatter i Aston Villa, men nå anklager spissen Lorient for å prise ham for høyt. The Guardian skriver at Aston Villa skal ha bydd 9 millioner pund for spilleren.

Jakten på Liverpool-floppen Rickie Lambert er stor, og nå har Leicester kastet seg inn i kampen om spilleren. Daily Mail skriver at prislappen på Lambert er 4.5 millioner pund. West Bromwich er i førersetet for å sikre seg spillerens signatur.

Med Edin Dzeko og Stevan Jovetic på vei vekk fra Manchester City, snuser de lyseblå på Gonzalo Higuain. The Sun skriver at Manuel Pellegrini ønsker seg Napoli-spilleren som erstatter for Dzeko.

Selv med André Ayew på plass jakter Swansea på ny spiss. Nå skal klubben planlegge et bud på fire millioner pund for Sunderlands Steven Fletcher. Det skriver Mirror.