Freddy Kalas om broren i Broiler:
– Det er ingen kniving mellom oss

De to brødrene fra Drammen dominerer hitlistene i Norge og Europa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredrik Auke (24) har gjort kjempesuksess med låta «Pinne for landet» i år, og i kveld fremfører han sangen på «Allsang på Grensen».

Lillebror Simen i Broiler spiller på den gigantiske Tomorrowlandfestivalen i Belgia denne helgen og Ibiza neste måned.

Internasjonal suksess

Fredrik er storebror til Simen Auke (23) i Broiler, som opplever internasjonal suksess med sine remixer med kompisen Mikkel Christiansen.

I helgen står Broiler på scenen foran hundretusener av festglade mennesker på Tomorrowland i Belgia.

– Vi samarbeider bra vi, de hjelper meg med ting i studio og jeg kommer med innspill til dem, så det er ingen kniving mellom oss brødrene, sier Freddy Kalas til TV 2.

– Har du inspirert han eller er det omvendt?

– Det har gått begge veier. Jeg begynte da jeg var 14 år og Simen begynte da han var 16 år. Så det har gått bra, og jeg er fornøyd med karrieren om dagen, sier Fredrik.

BRØDRE: Fredrik Auke bedre kjent som Freddy Kalas er stolt av lillebror Simen Auke (til høyre) i Broiler. Foto: Stella Pictures og TV 2.
BRØDRE: Fredrik Auke bedre kjent som Freddy Kalas er stolt av lillebror Simen Auke (til høyre) i Broiler. Foto: Stella Pictures og TV 2.

God festmusikk

Fredrik Auke har en fantastisk reise med låta «Pinne for landet», og det er ingen tvil om at han er god på å lage god festmusikk.

Han slapp nylig sangen «God Sommer», en god enkel, klisjéfylt låt, slik han selv beskriver det.

Fredrik er ikke misunnelig på broren Simen og unner han all den suksessen han opplever om dagen.

– En dag er det kanskje min tur til å turnere i utlandet også, så alt til sin tid. Nå fokuserer jeg på den gode norske allsangen, og det elsker jeg, avslutter Fredrik Auke.