Mourinho kritisk til egne spillere etter Chelsea-smell i New York

De regjerende Premier League-mesterne tapte mot New York Red Bulls etter en grusom andreomgang.

Sean Davis scoret to ganger i andre omgang da New York Red Bulls slo regjerende Premier League-mester Chelsea 4-2 i en treningskamp i USA natt til torsdag.

Etter kampen var Jose Mourinho kritisk til hvordan hans eget lag fremstod i 2. omgang.

Se video fra kampen øverst i saken! Video fra MAX. Se hele Champions Cup på MAX og Dplay.

– Var så dårlig at det ikke var sant 

– Den 2. omgangen var så dårlig at det var ikke til å tro. 1. omgang var akseptabel, men vi burde ha scoret flere mål. Vi hadde kontroll, men i 2. omgang var vi defensivt en katastrofe, sa Mourinho etter kampen.

Chelsea-manageren mener New York Red Bulls var en verdig motstander.

– De spilte med mye entuasiasme og motivasjon, som er normalt når en del unge spillere får en sjanse til å spille mot Chelsea. De gjorde det de skulle. Noen ganger var de litt aggressive, men det er normalt og akseptabelt. De ga oss den kampen vi trengte, fortsatte Mourinho.

– Vi trenger å løpe og å konkurrere. De ga oss en perfekt kamp. Men noen av spillerne jeg spilte med i 2. omgang var ok, men en del av de spillerne var så dårlig at det var ikke sant, forklarte Mourinho.

Tøff Begovic-start

Kampen, som var den første på Chelseas USA-turné, ble ingen god start på sesongoppkjøringen. London-klubben slapp inn fire mål i andre omgang til tross for at New York Red Bulls mønstret et lag hovedsakelig bestående av spillere fra ungdomsakademiet.

Midtbanespiller Sean Davis scoret to ganger, mens 16 år gamle Tyler Adams sto bak ett av de øvrige to målene.

Loïc Rémy sendte Chelsea i ledelsen før pause, mens Eden Hazard pyntet på resultatet for londonerne kvarteret før slutt.

Chelsea-manager José Mourinho gjorde ikke uventet mange bytter underveis i kampen. Bare tre spillere var på banen i samfulle 90 minutter.

Asmir Begovic fikk en tøff debut mellom stengene i Chelsea-målet. Keeperveteranen, som ble hentet fra Stoke tidligere i sommer, kom inn ved pause. (©NTB/TV 2)