AKTUELLE: Både Sergio Ramos og Nicolas Otamendi står på Manuel Pellegrinis ønskeliste. Foto: Scanpix/Montasje.
AKTUELLE: Både Sergio Ramos og Nicolas Otamendi står på Manuel Pellegrinis ønskeliste. Foto: Scanpix/Montasje.

Fotballryktene: – City vil snappe midtstopper før United

Og Liverpool jakter på ny spiller. Her er torsdagens fotballrykter.

Snart er det seriestart og suksess eller fiasko i den kommende sesongen avgjøres ofte om klubbene lykkes på overgangsmarkedet.

Her er et knippe rykter som svirrer torsdag:

Manchester City jakter på å fornye laget før årets sesong. En spiller som kan bli nyttig for de lyseblå er Wolfsburgs stjerneskudd Kevin De Bruyne. 60 millioner pund(760 millioner kroner etter dagens kurs) skal Manchester City være villig til å betale for Chelsea-floppen. Ifølge Daily Mirror vil det bli ny britisk rekord om City kjøper ham for den summen. Angel di Maria innehar den plassen etter overgangen til Manchester United i fjor sommer.

Manchester City jakter også på ny stopper og Manuel Pellegrini har følger nøye med på hva rivalen på andre siden av byen holder på med. Daily Mirror skriver at de lyseblå ønsker å signere Sergio Ramos eller Nicolas Otamendi. Akkurat de to samme forsvarsspillerne som Manchester United ønsker å signere.

På den andre siden av Manchester jaktes det ikke bare på midtstopper. Louis van Gaal ønsker seg også en spiss. Zlatan Ibrahimovic ønsker ikke å snakke om ryktene om at han er på vei til Manchester United. Svensken forklarer ifølge SkySports at hans fremtid er i hendene til Mino Raiola.

Skulle ikke Louis van Gaal lykkes i jakten på svenskens signatur, er Barcelonas Pedro et alternativ. The Telegraph skriver at Manchester United må betale utkjøpsklausulen spissen har i kontrakten. Den er på 22 millioner pund (cirka 280 millioner kroner).

Natt til torsdag gikk Chelsea på et ydmykende tap mot New York Red Bulls. Det har neppe fått Jose Mourinho til å minske jakten på ny midtstopper. I The Guardian anbefaler Gary Cahill Everton-spilleren til å komme til klubben. Chelsea skal også forberede et bud på 32 millioner pund for spilleren.

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny er klar for et sesonglangtutlån til Roma. Det skriver Daily Mail. Roma vil betale Arsenal 250 000 pund for lånet. Den polske keeperen har havnet helt ut i kulden på Emirates og er klubbens tredjevalg bak Petr Cech og David Ospina.

Everton snuser på Aaron Lennon, som forrige sesong var lånt ut til klubben. Tottenham-vingen er helt ute i kulden og trener for øyeblikket med juniorlaget. The Telegraph skriver at Daniel Levy krever ni millioner pund for spilleren, og det er ikke en pris som frister Everton.

Med Benteke på plass ønsker Liverpool å bli kvitt Fabio Borini. Daily Star skriver at flere italienske klubber snuser på spissen. Bologna, Fiorentina og Lazio er blant de heteste kandidatene. Borinis agent bekrefter at de har hatt samtaler med Fiorentina.

En spiller som kan være på vei inn portene på Anfield er forsvarsspilleren Lucas Digne. Daily Mail skriver at både et lån og en permanent overgang er aktuelt for Liverpool. PSG-spilleren har også vært linket til Roma og Atletico.

Chancel Mbemba fra Anderlecht er kun en medisinsk test unna for å bli Newcastle-spiller. Det skriver The Times. Newcastle betaler syv millioner pund for spilleren, som er enig med klubben om en femårskontrakt.