POPPIS: Kim Kardashian, Taylor Swift og Justin Bieber er alle populære på Instagram. Men hvor populære er de? Foto: Charles Sykes / Timothy A. Clary / Lionel Cironneau / AP / NTB scanpix / Instagram
POPPIS: Kim Kardashian, Taylor Swift og Justin Bieber er alle populære på Instagram. Men hvor populære er de? Foto: Charles Sykes / Timothy A. Clary / Lionel Cironneau / AP / NTB scanpix / Instagram

De ti mest populære Instagram-kontoene

Trodde du kanskje Kim Kardashian hadde flest følgere? Da tok du feil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De har alle millioner av følgere som klikker "like" på hver eneste selfie de legger ut. Men hvem troner aller øverst på Insta-tronen? Kanskje ikke den du skulle tro. 

I love my family!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Et bilde publisert av Beyoncé (@beyonce)

For å bevare spenningen litt begynner vi nederst og teller oss oppover. Så får du heller hoppe til slutten om du ikke skulle klare å vente.

10

På plass nummer ti på listen over de mest populære Instagram-brukerne finner vi Nicki Minaj (32). Rapperen og skuespilleren heter egentlig Onika Tanya Maraj, og hun har hele 29 millioner følgere verden over. 

9

Kylie Jenner (17), en av de mange «Keeping up with the Kardashian»-stjernene, kaprer en niendeplass med sine 29,6 millioner følgere. 

8

På plassen foran søsteren, men med over to millioner flere følgere, finner vi Kendall Jenner (19). Faren Caitlyn har til sammenlikning kun tre millioner.

7

Justin Bieber (21) havner faktisk ikke høyere opp enn som nummer syv. Han er til gjengjeld den eneste mannen på listen. 

6

Selena Gomez (22) er hakket mer populær enn eksen. Hun slår ham med rundt fire millioner følgere.

5

Sangfuglen Taylor Swift (25) karrer seg inn på topp fem-listen, med sine 38,2 millioner følgere. 

4

Den 22 år gamle artisten og skuespilleren Ariana Grande finner vi på fjerdeplass. Faktisk kun så vidt slått av nestemann på listen...

3

... Som er Kim Kardashian (34). Hun er nemlig kun nummer tre, noe hun sannsynligvis ikke er helt fornøyd med. Hun mangler omtrent en million følgere for å ta igjen... 

2

... Beyoncé (33), som er den mest fulgte personen på bildetjenesten, med hele 40,5 millioner i Insta-banken.

1

Helt på topp finner vi Instagram (4) selv, selvsagt. Med over dobbelt så mange følgere som «Destinys Child»-stjernen på andreplass er det vel det man kan kalle en knusende seier.

 

 

Kilder: Instagram, Socialblade, Websta.me