MED I TROPPEN – IGJEN: Norske Martin Samuelsen stod over tirsdagens treningskamp mot Colchester. 18-åringen er imidlertid med i West Hams Europaliga-tropp som møter Birkirkara torsdag.  FOTO: Adam Davy
MED I TROPPEN – IGJEN: Norske Martin Samuelsen stod over tirsdagens treningskamp mot Colchester. 18-åringen er imidlertid med i West Hams Europaliga-tropp som møter Birkirkara torsdag.  FOTO: Adam Davy

Samuelsen med i troppen igjen:
– Håper på innhopp

West Hams Martin Samuelsen (18) klar for ny Europaliga-kvalifiseringskamp.

– Ja, jeg med i troppen, bekrefter Martin Samuelsen overfor TV 2 onsdag ettermiddag.

Forrige torsdag fikk han sin offisielle debuten i hjemmemøtet med den maltesiske klubben Birkirkara.

– Hvis jeg ikke starter, håper jeg i hvert fall på et innhopp, svarer 18-åringen på spørsmål om hvordan utsiktene for spilletid ser ut foran torsdagens returoppgjør.

– Hvordan har den siste uken vært?

– Den har som vanlig vært veldig bra, kommer det fra 18-åringen.

West Ham stiller med omtrent det samme laget som spilte hjemmekampen – som London-klubben vant 1-0 – for en liten uke siden.

Har imponert i sesongoppkjøringen
Martin Samuelsen signerte en toårskontrakt med West Ham i midten av juni etter å ha vært en del av Manchester Citys akademi siden overgangen fra Vard i 2010.

I London-klubbens sesongoppkjøring har unggutten imponert med godt spill. I sin første treningskamp for «Hammers», mot Peterborough, vartet angrepsspilleren opp med scoring. Torsdag forrige uke fikk han som nevnt tidligere i saken sin offisielle debut i hjemmemøtet med Birkirkara, og i en treningskamp mot Southend, som West Ham vant 3-2, var Samuelsen involvert i alle West Hams scoringer.

– Fullt mulig å få PL-debuten den kommende sesongen
Da Samuelsen signerte for West Ham uttalte han at målet var å debutere i Premier League den kommende sesongen. Etter god innsats og godt spill i oppkjøringen, ser drømmen ut til å være nærmere enn først ventet.

– Nå tror jeg helt klart at Premier League-debuten kan komme allerede den kommende sesongen. Dersom jeg fortsetter å score mål og skape sjanser, er det fullt mulig, sa Samuelsen da TV 2 møtte ham i London fredag forrige uke.

West Ham Premier League-åpner borte mot Arsenal søndag 9. august. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.