Start låner Vindbjart-spiller

Daniel Aase har herjet på Start-treninger.

Mons Ivar Mjelde og Daniel Aase, som er ny Start-spiller. FOTO: DAVY WATHNE / TV 2
Mons Ivar Mjelde og Daniel Aase, som er ny Start-spiller. FOTO: DAVY WATHNE / TV 2

Vindbjart og Start er enige om en utlånsavtale for Daniel Aase (26). Kristiansand-klubben har også sikret seg opsjon på kjøp etter sesongen.

Aase, som storspilte da Vindbjart knuste Start 4-0 i Cupen tidligere i år, vender dermed tilbake til moderklubben der fotballkarrieren startet som 5-åring.

– Jeg gleder meg veldig og setter stor pris på at Vindbjart lar meg få lov til dette midt i sesongen. Nå gjelder det å jobbe steinhardt for å vise meg fram og gjøre en så god jobb som mulig for Start, sier Aase til Starts nettsider.

Start har i lengre tid fulgt den tekniske spilleren.

– Vi er stolte over at Aase nå skal ta på seg Start-trøya etter at han har herjet på Moseidmoen i en lengre periode. I Vindbjart har han fått stjernestatus både på og utenfor banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Ifølge Fædrelandsvennen har Aase vært så god på Start-treninger de siste ukene at flere av laget spillere har ønsket ham til klubben.

Aase er spilleklar til kampen mot Viking kommende fredag og overtar draktnummer ni etter Emil Dahle, som vendte hjem til Stabæk da utlånsavtalen gikk ut.

(NTB/TV2)

Mer innhold fra TV 2