File photo dated 12-08-2014 of Sergio Ramos. FOTO: JOE GIDDENS /
File photo dated 12-08-2014 of Sergio Ramos. FOTO: JOE GIDDENS /

Fotballryktene: – Ramos vil at Real Madrid skal lytte til bud

Og Arsenal-keeper kan være på vei til Roma.

Vi teller fortsatt ned til seriestarten i Premier League. Nå er det kun 17 dager igjen til det starter.

Her er onsdagens fotballrykter:

Vi starter i Manchester. Louis van Gaals jakt på Sergio Ramos fortsetter og den spanske avisen AS skriver at Manchester United er enig med spilleren om de personlige betingelsene. Klubben skal også ha bydd 60 millioner euro (cirka 530 millioner kroner) for forsvarsspilleren. Ramos ønsker nå at klubben skal lytte på bud fra engelske klubber. Real Madrid-president Florentino Perez er ikke med på klubbturneen, men når laget er i Kina vil presidenten ta en prat med spilleren. Fortsatt forhandler klubbene om David de Gea, men ettersom Manchester United ikke er villig til å slippe spilleren er det et anstrengt forhold mellom klubbene. Det skriver Marca.

Etter at van Gaal avslørte at han jaktet på en mystisk spiss, har spekulasjonen skutt fart om hvem det kan være. Nå skriver The Mirror at spissen det dreier seg om er Fernando Llorente. Klubben skal ha blitt tilbudt Juventus-spillerens tjenester og har svart at de ønsker å være informert om Llorentes situasjon. En annen spiller som har vært linket til Old Trafford er Thomas Müller. Nå innrømmer Bayern-kaptein Philipp Lahm at han ikke kan garantere at spilleren vil gjøre det samme som Bastian Schweinsteiger. Det skriver London Evening Standard.

PSG fortsetter jakten på Ángel di María og er klare til å by 45 millioner pund (cirka 570 millioner kroner) for spilleren. Franskmennene skal også ha gjort det klinkende klart at Edinson Cavani ikke skal være en del av avtalen. Det skriver The Telegraph. Zlatan Ibrahimovic skal være en spiller PSG kan fristes til å ha med i avtalen. Men forholdet mellom svensken og van Gaal er ikke det beste, og derfor blir ikke Ibrahimovic å se på Old Trafford.

Jose Mourinho er på jakt etter en erstatter for John Terry og har landet på en annen John, nemlig Evertons John Stones. Problemet er at Everton krever mye penger for spilleren. Trolig må Chelsea bla opp over 30 millioner pund(cirka 380 millioner kroner). Men ifølge Daily Mail synes Chelsea-manageren det er greit.

– Slik er markedet. Du betaler det hvis du ønsker det. Hvis du ikke ønsker der, så betaler du ikke, forklarer Mourinho.

Arsenals keeper Wojciech Szczesny er ute i kulden og Daily Mail skriver at en låneavtale til Roma er mest sannsynlig. Sjansene for spilletid er betydelig redusert etter at Petr Cech kom til klubben.

Christian Benteke er så godt som klar for Liverpool etter å ha bestått den medisinske testen. Nå skal Brendan Rodgers rydde litt opp i stallen og venter på bud for både Rickie Lambert og Fabio Borini. The Independant skriver at flere klubber, deriblant West Bromwich ønsker Lamberts tjenester, mens West Ham har signalisert interesse i Borini.

Tirsdag kunne Newcastles nye manager presentere sin nye signering Aleksandar Mitrović. Nå øyner Steve McClaren enda en forsterkning. Ifølge Newcastle Chronicle er Florian Thauvin nestemann på shoppinglisten. Men Marseille ønsker ikke å selge spilleren etter å ha mistet store profiler som Andre Ayew, Andre-Pierre Gignac og Dimitri Payet tidligere dette vinduet. Skulle jakten på Thauvin ikke lykkes, kan Feyenoords Jean-Paul Boetius være et alternativ skriver Daily Mail.

Slaven Bilic er interessert i å forsterke laget i sin første sesong som West Ham-sjef. London Evening Standard skriver at Manuel Lanzini er neste mann på listen for kroaten. River Plate-spilleren skal være aktuell for et lån ut sesongen og avtalen kan bli bekreftet innen 48 timer.

Tottenham har ikke gjort de store krumspringene på overgangsmarkedet denne sommeren, men nå skal Daniel Levy være villig til å bruke 7 millioner pund for Lyon-spilleren Clinton N'Jie. Det skriver Daily Star