PÅ VEI VEKK: Angel Di Maria kan være på vei til Paris Saint Germain, men franskmennene synes Manchester United er for grådig. AP Photo/Jon Super
PÅ VEI VEKK: Angel Di Maria kan være på vei til Paris Saint Germain, men franskmennene synes Manchester United er for grådig. AP Photo/Jon Super

Fotballryktene: – PSG synes Manchester United er grådige

Og Jose Mourinho sammenligner Pogba med Eiffeltårnet. 

Nå er det bare 19 dager igjen til Premier League starter igjen.

Hvem forsterker laget før seriestart og hvem må gi slipp på spillerne sine?

Her er mandagens ferske fotballrykter: 

Angel Di Maria var ingen suksess i Manchester United-drakten forrige sesong og er å klubbjakt. Nå skriver L'equipe at Paris Saint Germain trolig er neste klubb for argentineren, men det skjer ikke med mindre Manchester United får godt betalt for spilleren. Avisen skriver at PSG synes Manchester United er for grådige som krever 75 millioner euro (660 millioner kroner etter dagens kurs) for spilleren. Det samme beløpet de kjøpte spilleren for fra Real Madrid i fjor sommer. PSG skal ha bydd i overkant av 500 millioner kroner for spilleren.

En spiller som ser ut til å være på vei inn i Manchester United er Barcelonas Pedro. Louis van Gaal skal være villig til å betale 230 millioner kroner for spilleren. Daily Mirror skriver at spilleren selv ønsker en overgang til rødtrøyene.

Louis van Gaal har virkelig markert seg på overgangsmarkedet etter at han tok over Manchester United, og nå skal nederlenderen også være nær signaturen til Sergio Romero. Det skriver The Guardian. Keeperen har forlatt Sampdoria, men også Roma kjemper om signaturen til Romero. Skulle argentineren velge Manchester United vil han uansett bli klubbens andrevalg, selv om David de Gea forlater klubben.

Paul Pogba blir ikke å se i Chelsea-trøyen. Det bekrefter Jose Mourinho. I The Telgraph sammenligner portugiseren Juventus-spilleren med Eiffeltårnet og forklarer at man ikke kan få alt i verden. Selv ikke med Roman Abramovitsjs rubler.

Juan Cuadrado er på vei bort fra Chelsea kun seks måneder etter han kom til klubben. London Evening Standard skriver at Juventus, Roma og Inter er klubbene som jakter på signaturen til vingen.

Mario Götze vil ikke forlate Bayern Munchen denne sesongen. Det insisterer Bayern-manager Pep Guardiola. Midtbanespilleren har vært linket til flere Premier League-klubber denne sesongen, blant annet Manchester United og Liverpool.

– Mario har kontrakt her, han er min spiller og han er en god spiller også. I mine tanker så skal han være Bayern-spiller hele denne sesongen, sier Guardiola ifølge Daily Express.

Alexandar Mitrovic er så godt som klar for Newcastle. Lørdag skrev spissen på sin Facebook-side at han er klar for Newcastle og takket Anderlecht-fansen for støtten. Nå skriver Daily Mail at spissen kan få en lagkamerat med på flyttelasset. Chancel Mbemba skal også være på vei til klubben for en overgangssum på cirka 95 millioner kroner etter dagens kurs. Midtstopperen var ikke med til kampen mot Lazio søndag etter spillerens eget ønske.

Med Christian Benteke på vei til Liverpool betyr det at Tim Sherwood må ut på markedet for å finne en erstatter. Aston Villa-manageren skal ha blinket seg ut Tottenhams Emmanuel Adebayor. Spissen skal ha fått klarsignal om at han kan forlate White Hart Lane for en overgangssum på på 50 millioner kroner skriver Daily Mail.

Aaron Lennon var på utlån fra Tottenham til Everton den siste halvdelen av forrige sesong. Nå skriver The Sun at spilleren kan bli lagkamerat med Robin van Persie og Nani i den tyrkiske klubben Fenerbahce.

Mark Hughes er glad i å bruke penger og nå kan det gå mot ny overgangsrekord i Stoke. The Sentinental skriver at klubben ønsker å hente Andriy Yarmolenko fra Dynamo Kiev. Stoke lyktes ikke å hente Xherdan Shaqiri eller Yevhen Konoplyanka. Dermed har Hughes blinket seg ut Yarmolenko som skal ha en prislapp på 190 millioner kroner.