VISER FRAM BABYMAGEN: Kim Kardashian West fjerner all tvil – babymagen er på vei!. FOTO: 4CRNS/DUNKIN D/JAVILES/FAMEFLYNE /
VISER FRAM BABYMAGEN: Kim Kardashian West fjerner all tvil – babymagen er på vei!. FOTO: 4CRNS/DUNKIN D/JAVILES/FAMEFLYNE /

Kardashian slår tilbake mot surrogati-ryktene: – Nå er det vel ingen tvil

Kim Kardashian West (34) viste fram babymagen i Los Angeles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superparet Kim Kardashian West (34) og Kanye West (37) har vært åpne om at de har slitt med å bli gravide med barn nummer to. Da de endelig i juni kunne annonsere at North West (2) skal få en liten søster eller bror, var det derfor mange som trodde at graviditeten bare var juks.

Det ble spekulert i at Kim Kardashian benyttet seg av en surrogatmor og at hun ikke skulle bære fram barnet selv. Det at hun holdt seg så slank til tross for graviditeten, var også vanskelig for folk å forstå.

Babymagen lot vente på seg

Hun har tidligere skrevet på Twitter at magen hennes er helt flat når hun våkner om morgenen, men at den står rett ut om kvelden – så hun forventer at babymagen vil «poppe» ut når som helst.

Nå kan endelig Kim Kardashian puste ut – nå er nemlig all tvil fjernet, ifølge henne selv. Denne uka viste hun seg i en tettsittende og avslørende kjole i Hollywood, og akkurat som hun selv sier, kan man se en struttende babymage på vei.

Likevel innrømmer hun at hun egentlig likte ryktene.

– I hemmelighet elsket jeg ryktene om at jeg egentlig ikke var gravid fordi jeg var så slank. Vel, nå kan det ikke skjules lenger! Fem måneder (20 uker) og 20 lbs (9 kilo) opp, skriver Kardashian til fansen.

Mange rykter

Tidligere har stjernen gått ut og avkreftet surrogati-ryktene flere ganger:

– Hvis jeg brukte surrogatmor, ville jeg sagt det! Heldigvis trenger jeg ikke det, sier hun.

Ellers har det gravide moteikonet endret lite på stilen, og hun lar ikke graviditeten sette en stopper for å møte opp i latexkjole rett som det er.