NY TATOVERING: Miley Cyrus er på kjærestetur med Stella Maxwell – og har tatt nok en tatovering. FOTO: MILEY CYRUS / INSTAGRAM
NY TATOVERING: Miley Cyrus er på kjærestetur med Stella Maxwell – og har tatt nok en tatovering. FOTO: MILEY CYRUS / INSTAGRAM

Ser du hva Miley Cyrus (22) har funnet på nå? 

Delte et «Lady og Landstrykeren»-øyeblikk med kjæresten og fikk seg ny tatovering!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er glade dager for popstjerne Miley Cyrus (22). Hun har nemlig blitt sammen med supermodellen Stella Maxwell (24), og det er helt tydelig på Instagram at de nyter nyforelskede dager sammen.

Koste seg i Disneyland

I et bilde hun nylig har delt med sine fans, ser vi hvordan de to turtelduene deler et «Lady og Landstrykeren»-øyeblikk i Disneyland.

De deler nemlig en churro, en snack-stang, som de spiser på fra hver sin side.

Det er nå to uker siden Cyrus ble avbildet i het omfavnelse med sin nye kjæreste, og i ettertid har de vist seg offentlig sammen en rekke ganger.

Cyrus har vært åpen om sin biseksualitet, noe hun snakket ut om tidligere i år.

– Jeg er totalt åpen for alt som gjøres med godkjennelse fra den andre parten, så lenge det ikke involverer dyr eller mindreårige. Alt som er lovlig – er helt OK, fortalte Cyrus tidligere i sommer.

Tatoverte en avokado

Men det er ikke hennes nye kjærlighet Stella hun har tatovert en hyllest til – den er nemlig dedikert til hennes kjærlighet for frukten avokado. 

– Kjære avokado, jeg elsker deg så høyt. Gir meg gåsehud, skriver hun til bildet.