Nico D: – Det er nydelig å være pappa

For ett år siden fridde den norske rapperen under en direktesending på TV 2. Nå har han blitt far for andre gang. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor sommer fridde den norske rapperen og reggae-artisten Nicolas Albert Holter (33), bedre kjent som Nico D, til sin kjære under direktesendingen av TV 2s «Sommertid». 

Sammen med Admiral P fremførte han sommerhiten «Engel» fra scenen på Aker Brygge, og mot slutten av låten gikk han ned på kne foran kjæresten Mimi som sto blant publikum.

Se video av frieriet nederst i saken. 

Planlegger bryllup

Da TV 2 møtte Nico D på innspillingen av «Allsang på Grensen», forteller han at paret egentlig hadde lagt bryllupsplaner for i sommer.

– Vi skulle egentlig gifte oss i sommer, men så ble Mimi gravid. Så nå satser vi på bryllup neste sommer. Det blir er stort bryllup, siden vi begge har mye slekt i utlandet, sier han.

For den norske rapperen var frieriet en stor opplevelse.

– Jeg var først usikker på om jeg skulle gjennomføre det, men gode venner fikk meg til å forstå at det kom til å bli et minne for livet, både for oss to og for barna våre. Kjæresten min visste ingenting på forhånd, så hun ble veldig rørt, forteller Nico D. 

Nybakt far

For noen uker siden fikk paret sitt andre barn. På Instagram delte den norske rapperen et bilde av den nyfødte jenta. Fra før av har de en datter på fire år.

– Det er nydelig å være pappa. Hverdagen min handler om barna mine, og jeg tilbringer så mye tid som mulig med dem, sier den nybakte faren.

De siste årene har Nico D opparbeidet seg en stor fanbase. Hans største fan er kanskje hans eldste datter.

– Hun hører mye på musikken min, spesielt når jeg er bortreist. Da synger hun hele katalogen min. Hun kan alle sangene, forteller han.

Hadde fjorårets sommerhit

Nico D slo for alvor gjennom som artist i fjor, da han og Admiral P leverte årets sommerhit. «Engel» toppet VG Lista, og den ble kåret til årets hit på Spellemannprisen.

– «Engel» har vært veldig viktig for karrieren min. Den har lagt grunnlaget for interessen som er rundt musikken min. Det betyr alt for en artist å ha en monsterhit i katalogen, sier Nico D.

Se Nico D synge «Engel» på «Allsang på Grensen» videoen i toppen av saken.

Tidligere i år slapp han singelen «Han smiler», og nå nylig lanserte han låten «Stormøye», hvor han har fått med seg skuespillerne Mariann Hole og Stig Frode Henriksen i musikkvideoen. Et nytt album er ventet til starten av neste år. 

Denne uken gjestet også Alejandro Fuentes, Lill Lindfors, Modern Talking, og DDE «Allsang på Grensen».

«Allsang på Grensen» kan du se på TV 2 torsdager klokken 20.00.