Johansen avgjørende da Celtic vant i Mesterligaen

Stefan Johansen var sentral da Celtic vant første kamp i Mesterligaen.

SENTRAL: Stefan Johansen kunne smile etter seieren mot Stjarnan i Mesterligaen. Nordmannen var avgjørende i 2-0-seieren. FOTO: JEFF HOLMES /

Glasgow (NTB): Stefan Johansen vartet opp med mål og målgivende i Celtics 2-0-seier over Stjarnan i annen kvalifiseringsrunde i Mesterligaen onsdag.

Nordmannen fikk tilbake ballen etter en corner. Da slo han et herlig innlegg, som traff debutant Dedryck Boyata perfekt. Midtstopperen headet Celtic i ledelsen mot sin islandske motstander like før pause.

Elleve minutter ut i annen omgang ble Johansen spilt fri i 16-meteren. Midtbanespilleren plasserte enkelt inn 2-0 alene med keeper Gunnar Nielsen.

Ronny Deilas mannskap fikk en oppskriftsmessig start på Mesterligakvalifiseringen. Klubben har store forhåpninger om å komme til gruppespillet.

Etter 76 minutter ble Johansen lagt i bakken av en Stjarnan-forsvarer og dommeren pekte på straffemerket. 24-åringen ønsket å ta straffen selv, men Leigh Griffiths kranglet seg til å ta den. Det skulle vise seg å være en dårlig avgjørelse. Spissen traff bra, men Nielsen reddet straffen mesterlig.

Forrige sesong gjorde Celtic og Deila det grusomt i mesterligaen. Først tapte de 1-6-sammenlagt mot Legia Warszawa, men fikk en ny sjanse da den polske klubben brukte en ulovlig spiller. Da endte det med tap mot Maribor i siste kvalifiseringsrunde. (©NTB)