Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

BEKREFTET: Manchester United henter nok en midtbanespiller

Morgan Schneiderlin er Manchester United-spiller.

Morgan Schneiderlin er klar for Manchester United. 

Det bekrefter klubben på Twitter.

Franskmannen signerer for fire år, og koster ifølge flere medier Manchester United i overkant av 300 millioner kroner.

25-åringen ble hentet til Southampton fra Strasbourg i 2008 og står bokført med 253 kamper og 15 mål for klubben. 

– En enkel avgjørelse
– Jeg er veldig glad for å være Manchester United-spiller. Da jeg fikk høre at United var interessert i å signere meg var det en enkel avgjørelse. Jeg har hatt syv gode år i Southampton og klubben vil alltid være i mitt hjerte. Men da jeg fikk muligheten til å være en del av denne troppen og hjelpe klubben til suksess, var den for god til å gå glipp av, sier Schneiderlin til klubbens hjemmeside. 

Franskmannen forbereder seg nå på å være med på Uniteds sommerturné. 

– Jeg gleder meg til å starte reisen på vår reise til USA. Jeg vet hva Manchester United betyr for fans rundt om i verden og jeg ser frem til å oppleve det. 

Uniteds manager Louis van Gaal sier følgende om sin nyervervelse. 

– Morgan er en veldig talentfull spiller med en herlig energi. Hans ferdigheter vil komplementere de spillerne vi allerede har og jeg er veldig fornøyd med at dette gikk i orden før vi drar til USA. Denne treningsleiren er viktig for oss i våre forberedelser til en ny sesong og gi Morgan og de andre spillerne en mulighet til å vise fansen hva vi kan oppnå sammen. 

Uniteds fjerde signering
Lørdag bekreftet Manchester United at den tyske midtbanespilleren Bastian Schweinsteiger er klar for klubben. Dermed har Louis van Gaal sikret seg to nye midtbanespillere på kort tid. 

Schneiderlin blir Louis van Gaals fjerde signering i sommer. Fra før av har de hentet Matteo Darmian, Memphis Depay og nevnte Schweinsteiger.