PÅ MEDISINSK TEST: Morgan Schneiderlin er på medisinsk test i Manchester United. FOTO: ADAM DAVY /
PÅ MEDISINSK TEST: Morgan Schneiderlin er på medisinsk test i Manchester United. FOTO: ADAM DAVY /

Fotballryktene: – Schneiderlin på medisinsk test hos Manchester United

Er svært nær en overgang til Manchester United.

Raheem Sterling er likevel ikke med Liverpool-troppen som setter kursen mot Asia og Australia søndag.

Søndag kveld skriver en rekke engelske aviser at Liverpool og Manchester City er enig om en overgang til en verdi på over 600 millioner kroner. Nå gjenstår det kun de personlige detaljene for Raheem Sterling og den medisinske testen.

Lørdag ble Raheem Sterling tatt ut i blant spillerne som skal være med på Liverpools sommerturné, men søndag morgen kom meldingen om at 20-åringen er ute av troppen. 

Zlatan Ibrahimovic skal være klar for en retur til Serie A og AC Milan. Det melder den italienske storavisen La Gazzetta dello Sport. Svensken skal være enig med «Rossineri» om en treårskontrakt verdt rundt 150 millioner kroner. 

Manchester United har kastet seg inn i kampen om Aston Villas toppscorer Christian Benteke. Liverpool og Aston Villa har vært i forhandlinger om en overgang for belgieren i lang tid, men har ikke klart å bli enige om en overgangssum. Ifølge The Telegraph har de røde fra Manchester nå bestemt seg for å utløse Bentekes utkjøpsklausul på 400 millioner kroner. 

At Manchester United fredag bekreftet kjøpet av Bastian Schweinsteiger betyr ikke at Morgan Schneiderlin ikke er aktuell for Old Trafford lenger. Tvert imot. Louis van Gaal ser på franskmannen som den perfekte midtbanemakker til sin tyske nysignering, og skal ifølge Manchester Evening News søndag kveld skal Southampton-spilleren være på medisinsk test på Manchester Uniteds treningsfelt.

En annen mann som lenge har vært i «De Røde Djevlenes» søkelys er Nicolás Otamendi. Og nå som midtbanen begynner å ta form, kan van Gaal igjen fokusere på den argentinske midtstopperen. Daily Star skriver at van Gaal fremdeles har godt over en milliard igjen å bruke på spillerkjøp, og skal være villig til å laste av en solid pengesekk i Valencia i bytte mot den argentinske landslagsstopperens tjenester.

Samtidig melder Marca at om David de Gea skal bli Real Madrid-spiller, vil Manchester United ha både Sergio Ramos og Keylor Navas i retur. I Madrid-leiren anses dette som helt uakseptabelt, og blir tolket som et forhandlingstriks fra Ed Woodwards side.

I London forbereder Tottenham et bud på Evertons midtbanemann James McCarthy. 24-åringen skal ifølge Sunday Mirror være verdsatt til 250 millioner kroner, noe Mauricio Pochetino ser ut til å synes er en akseptabel sum.

43-åringen ønsker også å gi Manchester United kamp om Schneiderlins signatur. Men det er ikke Pochetino som styrer økonomien i klubben. Sunday Express skriver at Tottenhams styreformann Daniel Levy skal ha gitt argentineren beskjed om at han må kvitte seg med minst seks førstelagsspillere før han får lov til å handle inn noen som helst. 

Ikke langt unna forbereder Arsenal seg på et overraskende bud på 125 millioner kroner for Manchester Uniteds midtstopper Johnny Evans. Sunday Mirror skriver at The Gunners kan få konkurranse fra West Bromwich som også er på stopperjakt.

Spillerjakten avsluttes likevel ikke der. Charles Aranguiz storspilte for Chile sommerens Copa América, og skal også stå på Aréne Wengers liste over spillere han ønsker å se på Emirates. Daily Mail skriver at både Chelsea og Manchester City overvåker midtbanespillerens situasjon i Internacional nøye.

Liverpool reiser etter alle solemerker fra både Mario Balotelli og Fabio Borini når Merseyside-klubben setter kursen mot Asia i sommer. Et klart signal på at de to italienerne ikke er i Brendan Rodgers fremtidsplaner. En mann som er i nord-irens fremtidsplaner er Juventus-benkesliter Fernando Llorente. The Mirror skriver at Liverpool kan finne på å sette inn støtet for å sikre seg spanjolens underskrift før Premier League-fotballen sparkes i gang i august.

Samme avis skriver at Real Madrid for øyeblikket vurderer et bud på 270 millioner kroner fra Liverpool på sin russiske ving Denis Cheryshev. Russeren skal slite med å spille seg inn i hovedstadsklubbens stjernespekkede ellever, og er en mann Rafael Benitez vurderer å innkassere noen kroner på.

Newcastle sikter mot topp åtte kommende sesong, og sikret seg fredag Georginio Wijnaldum fra PSV for 180 millioner kroner. Magpies-eier Mike Ashley er kjent som en mann med stor apetitt og er ikke mett med det. Sunday Express skriver at den kontroversielle eieren har sett for seg å bruke nærmere 500 millioner i sommer, og har sagt seg villig til å la 160 millioner kroner gå til anskaffelsen av Anderletchs Alexandar Mitrovic

Dermed kan skjærene fra tyneside se ut til å droppe Charlie Austin, som heller ser ut til å kunne få nok en sesong for et nyopprykket lag i Premier League. Daily Star skriver at Bournemouth skal være høyinteressert i spissen som stod for nesten halvparten av QPRs scoringer forrige sesong. Også Nottingham Forest-ving Michail Antonio er høyt på sørkystlagets ønskeliste, men der kan Eddie Howe få konkurranse av både Aston Villa, West Bromwich, Swansea og Norwich.