I TROPPEN: Raheem Sterling er med i troppen Liverpool sender til Asia og Australia på sommerturné. FOTO: ADAM DAVY
I TROPPEN: Raheem Sterling er med i troppen Liverpool sender til Asia og Australia på sommerturné. FOTO: ADAM DAVY

Sterling inkludert i Liverpools sommerturné

Mens Mario Balotelli er utelatt fra troppen som setter kursen østover.

Raheem Sterling er tatt ut i troppen til Liverpools sommerturné.

Sterling var fredag tilbake på Liverpools treningsfelt på Melwood etter å ha stått over sesongoppkjøringens to første økter med sykdom.

Lørdag ble troppen de røde sender på tur til Thailand, Malaysia og Australia annonsert, og unguttens navn var blant de 30 Brendan Rodgers har bestemt seg for å ta med.

20-åringen har i lengre gitt tydelige tegn på at han ikke ønsker å være med østover, og håper i det lengste at Manchester City skal bukke under for Liverpools 600-millioners-krav for den engelske landslagsspilleren.

Verdt å merke seg er også at Mario Balotelli, Fabio Borini og Luis Enrique også er ute av troppen. Et ganske tydelig signal på trioens status i klubben er om dagen.

Ute av troppen er også Liverpools nysignering Roberto Firmino. Sammen med Philipe Coutinho og Emre Can (som kom langt i U21-EM) har han fått fri etter å ha brukt store deler av sommeren på å spille Copa América med Brasil.

Troppen som har sitt første stoppested i Bangkok er:

Simon Mignolet, Àdàm Bogdan, Ryan Fulton, Nathaniel Clyne, Joe Gomez, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Kolo Toure, André Wisdom, Daniel Cleary, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, Joe Maguire, Joe Allen, Jordan Henderson, Lucas Leiva, James Milner, Pedro Chirivella, Jordan Rossiter, João Teixeira, Jordan Ibe, Kent, Ojo, Danny Wilson, Adam Lallana, Lazar Markovic, Raheem Sterling, Danny Ings, Rickie Lambert og Divock Origi.