Bugatti Veyron, verdens raskeste bil, skal få en enda raskere oppfølger.
Bugatti Veyron, verdens raskeste bil, skal få en enda raskere oppfølger.

Ny toppfart: 460 km/t! 

Verdens raskeste blir enda raskere.

Den skal vises første gang i 2016. Den kommer på markedet i 2017 og bare de aller, aller rikeste kommer til å få råd til å kjøpe superbilen.

Hvilken bil det er snakk om? Jo, her snakker vi om erstatteren til den myteomspunnede og ekstreme Bugatti Veyron.

Rask og eksklusiv

Etter det vi erfarer, skal bilen ingen ennå har sett, eller vet hva heter, komme i 2017. Som sin forgjenger forventes den å bli en av verdens desidert mest eksklusive biler.

Men ikke bare det. Ryktene sier at den kommer til å bli rask. Svært rask også.

Det snakkes om 0-100 km/ t på bare 2,3 sekunder! Vel så imponerende skal toppfarten være. Her snakkes det nemlig om vannvittige 460 km/t. Så kan man saktens lure på når og hvor man kan kjøre så fort...

Her er Bugatti-låvefunnet du bare kan drømme om

W16 motor pluss elmotor?

Det spekuleres stort i om den kanskje kommer som hybrid. Altså med en bensinmotor og med en batteripakke og elektrisk motor i tillegg til bensinmotoren. Den samlede effekten skal ligge på rundt – hold deg fast – 1.500 spinnville hestekrefter!

Bensinmotoren kommer etter alt å dømme til å bli en gammel kjenning, som vil oppdateres. Vi snakker om W16-motor på 8-liter og med fire (!) turboer. Muligens med batterier og elmotor i tillegg. 

Med en slik effekt er det vel liten tvil om at dette blir moro?

Denne Bugatti Veyronen ble bare produsert i ett eksemplar

Frisk pris

Moro for de som får råd, i alle fall. Det snakkes allerede nå om en pris på to millioner britiske pund. Det beløpet kan du gange opp med tretten, litt grovt regnet. Da ender man på omtrent 26 millioner kroner.

Det er vel da unødvendig å si at denne bilen vil bli få forunt. Men det er jo fortsatt et par års tid å spare på, for de som kjenner akutt ha-begjær allerede nå...

Bugatti Veyron: Ikke råd til verdens raskeste? Lag den selv!

Bugatti Veyron Super sport er ikke akkurat noen sinke i trafikken den heller. Men oppfølgeren skal altså bli enda mer ekstrem.
Bugatti Veyron Super sport er ikke akkurat noen sinke i trafikken den heller. Men oppfølgeren skal altså bli enda mer ekstrem.