Popstjernen beklager for donut-skandalen 

Ariana Grande (22) sier unnskyld til fansen etter hun oppførte seg ufint i en donutsjappe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Ariana Grandes unnskyldning i toppen av saken.

Forrige lørdag besøkte den 22 år gamle stjernen en donutsjappe i California sammen med vennene sine.

VERDENSKJENT ARTIST: Ariana Grande under Grammy-utdelingen i Los Angeles i februar i år. Foto: Scanpix.
VERDENSKJENT ARTIST: Ariana Grande under Grammy-utdelingen i Los Angeles i februar i år. Foto: Scanpix.

Klinte med ny flamme

Hun sto i butikken sammen med blant andre bakgrunnsdanseren, Ricky Alvarez, som hun kysset og klemte på. Det ble nylig slutt mellom popstjernen og norgesaktuelle Big Sean, men det var ikke kliningen med den nye flammen som skapte mest blest.

Et overvåkningskamera filmet både de hete scenene mellom Grande og Alvarez, og fikk også snappet opp at de to slikket på doughnutene på den øverste hylla i butikken.

Det blir også tatt opp lyd, og Ariana sier: «Hva faen er det der? Jeg hater amerika», når en butikkansatt i donutsjappa setter frem et brett med donuts.

Denne oppførselen har skapt en enorm blest i ettertid, og eieren gikk i fistel da han så opptakene fra overvåkningskameraet. Dette skjedde på Amerikas nasjonaldag, 4. juli, så godsakene ble mest sannsynlig solgt til noen uvitne kjøpere som skulle feire dagen.

Beklager offentlig

Ariana Grande har i ettertid beklaget hendelsen på Twitter, men la fredag ut nok en beklagelse på Youtube.

I videoen ser man en opphovnet Ariana, som nettopp har trukket visdomstennene. Hun tok seg allikevel tid til å vise sin anger for fansen.

«Jeg vil lage en video for å unnskylde igjen for donut-fiaskoen. Jeg vil bare si unnskyld. Jeg ble kvalm av meg selv da jeg så videoen. Nå vil jeg ta ansvar for det jeg gjorde. Man lærer som menneske, og jeg føler at jeg har skuffet dere alle», sier hun i videoen.