STJERNESAMARBEID: 18 år gamle Astrid Smeplass fra Trøndelag har vokalen i en ny versjon av den svenske superstjernen Aviciis siste hit. FOTO: STELLA PICTURES
STJERNESAMARBEID: 18 år gamle Astrid Smeplass fra Trøndelag har vokalen i en ny versjon av den svenske superstjernen Aviciis siste hit. FOTO: STELLA PICTURES

Astrid Smeplass samarbeider med elektronikastjernen Avicii

18-åringen synger i en ny versjon av superstjernens siste hit. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi husker kanskje Astrid Smeplass (18) aller best som storfavoritten i Idol våren 2013, som gikk ut røk ut til dommernes store forskrekkelse.

Siden det har Smeplass, som nå går under artistnavnet Astrid S, gitt ut plate, og nå er hun aktuell med et musikksamarbeid med den svenske elektronikastjernen Avicii. 

Stjernesamarbeid

I dag slippes remixene av Avicii’s store sommerhit Waiting for Love, hvor selveste Astrid S synger på den akustiske versjonen av låta. 

– Jeg tar det som et stort kompliment at Avicii vil jobbe med meg. Det er gøy! sier Smeplass. 

Aviciis team elsker stemmen hennes

18-åringen jobbet med eget materiale med noen produsenter i PRMD Studio i Stockholm, studioet til blant annet Avicii. En uke senere fikk Astrid S en telefon med en forespørsel om hun ville prøve å synge en akustisk versjon av Waiting for Love. 

– Da var det bare å fly over for å se om det funka, forteller hun. 

– Og alle ble veldig fornøyde med resultatet. 

Aviciis team begrunner selv samarbeidet med "Cause we love her voice".

Flere internasjonale samarbeid

Dette er ikke Smeplass' første internasjonale samarbeid. I vår toppet hun iTunes-listen både i USA og Canada sammen med den 16 år gamle kanadieren Shawn Mendes.  

Like etter toppet de to også den prestisjefulle albumlista Billboard 200

Astrid Smeplass singeldebuterte med låten 2AM høsten 2014. Låten har de siste sju ukene ligget på VG-lista i en remix av norske Matoma. 

Kilde: NTB, TV 2