Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Berahino kvitter seg med Sterling-agent

Aidy Ward får ikke representere West Bromwichs stjerneskudd. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

21-åringen som scoret 14 mål for West Bromwich Albions forrige sesong, er ikke imponert over måten Aidy Ward har håndtert sagaen rundt Raheem Sterling på og har nå kvittet seg med den kontroversielle agenten. 

Ifølge Daily Mail er Berahino desillusjonert over at Sterling forsøker å presse frem en overgang. 

– Jeg jobber ikke med Saido lenger. Du får spørre ham om grunnen, sier Ward til avisen. 

Berahino har den siste tiden vært linket til klubber som Tottenham, Liverpool og Manchester City.

Irriterte på seg Liverpool-ledelsen
Berahino, Sterling og
Alex Oxlade-Chamberlain bestemte seg alle for å signere med Ward da han sluttet i Impact Sports Management og startet sin egen agentvirksomhet forrige sesong. 

Ward er mannen som skal ha vekket harme hos Liverpool-ledelsen og en av de viktigste årsakene til at forholdet mellom Sterling og Anfield-klubben er så dårlig som det er nå. 

– Det er et tillitsbrudd mellom Raheem og Brendan Rodgers, forklarer Ward og hever at Sterling hadde blitt værende i klubben hadde de hatt en annen manager. 

I mai ble han  sitert på at Sterling ikke signerte for Liverpool uansett hvor mye penger Liverpool måtte kaste etter ham. 

– Jeg bryr meg ikke om PR rundt klubben og klubbsituasjonen. Jeg bryr meg ikke. Han signerer garantert ikke. Han signerer ikke for åtte, ni eller ti millioner kroner i uken (700.000, 800.000 eller 900.000 pund, red.anm.)