KAN FORSVINNE: Moryké Fofana har imponert stort i Tippeligaen denne sesongen. Nå kan 23-åringen være tapt for Lillestrøm.
KAN FORSVINNE: Moryké Fofana har imponert stort i Tippeligaen denne sesongen. Nå kan 23-åringen være tapt for Lillestrøm.

Molde har vært i kontakt med LSK om Fofana

Lillestrøm har takket nei til flere bud på Moryké Fofana (23).

Moryké Fofana kan forlate Lillestrøm i sommer. Flere utenlandske klubber har kommet med bud på 23-åringen, men budene har ikke vært Lillestrøm ønsker for sin juvel. 

– Det er kommet bud som er blitt vurdert som for lave, og som vi har takket pent nei til. Det har vært interesse fra forskjellige ligaer, men vi jobber også på spreng for å skrive ny kontrakt med ham, sier sportsdirektør i Lillestrøm Torgeir Bjarmann.

Kan gå gratis etter sesongslutt
Kontrakten til den kreative angrepsspilleren går ut etter sesongen, og det er prekært å signere en en ny kontrakt eller selge ham i dette overgangsvinduet dersom han ikke skal gå gratis etter sesongslutt.

23-åringen har imponert stort som en av tippeligaens beste spillere denne sesongen, og mot Haugesund lørdag, vartet han opp med to mål og én målgivende.

– Ønsker ikke å selge til en norsk klubb
Andre Tippeliga-klubber har vært på banen, og TV 2 vet at Molde er av klubbene som har vært i kontakt med Lillestrøm om Fofana, men ivorianeren har ikke ønsket å gå til en annen norsk klubb.

– Han har vært veldig tydelig på at han trives godt i LSK og at det er ut i Europa som gjelder dersom han skal selges. Det er i hvert fall signalene vi har fått til nå. Dessuten ønsker vi ikke å selge til en annen norsk klubb, sier Bjarmann.

– Hvor er det mest gunstig for han å spille? 

– Han har klare tanker om hvor han selv ønsker selv å spille. Vi forsøker i samarbeid med han selv å finne den beste løsningen. Så får vi se om ønskene samsvarer med det vi ønsker å få for han. Vi har en god dialog, sier Bjarmann.