Muggen Ronaldo avbrøt TV-intervju

Cristiano Ronaldo likte dårlig å få spørsmål om Sergio Ramos' fremtid i Real Madrid.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid avslo forrige uke et bud fra Manchester United på 354 millioner kroner for Sergio Ramos og fremtiden til den spanske midtstopperen er fortsatt uviss etter at ryktene har versert om at han ønsker å bli solgt. 

Himlet med øynene
Kompis og lagkamerat Cristiano Ronaldo er en av dem som ønsker å beholde Ramos på Santiago Bernabeu. Under et intervju med SNTV denne helgen fikk den portugisiske superstjernen spørsmål om Ramos skulle til Manchester United. Det likte han dårlig.

Se intervjuet i videovinduet øverst i saken!

– Jeg vet ikke, svarte Ronaldo kort og tok av seg headsettet og gjorde seg klar til å gå. Da fikk han spørsmål om han kunne svare på et spørsmål om Steven Gerrard, noe han også gjorde.

Deretter fikk han beskjed om å svare på enda et spørsmål, hvorpå Ronaldo himlet med øynene og virket tydelig irritert.

– Får meg til å se dum ut

Han ble heller ikke imponert over hentydningene om at han var uhøflig mot journalisten da han ville forlate intervjuet. 

– Jeg insisterer ikke på noe, han får meg til å gå. Vil du at jeg skal være uhøflig mot ham? Dere to må gjøre dette. Dette får meg til å se dum ut, sa han irritert på portugisisk til representanten sin ifølge Daily Mail.  

Deretter tok han journalisten i hånden og takket for intervjuet. 

– Min venn. Tusen takk, sa han og gikk ut av rommet.  

Tidligere i intervjuet snakket Ronaldo om Real Madrids nye sjef, Rafa Benitez.

– Jeg har aldri jobbet med ham, men han er en trener med masse erfaring. La oss se hva som skjer. Real Madrid er den største klubben i verden. Det er alltid en utfordring å være der både for spillere og managere. Jeg gleder meg til å jobbe med man. Vi får se om vi klarer å vinne noen viktige titler. Jeg har troen på det, sa han.