Sané avslører hvorfor han ikke gikk til Rosenborg

Vieux Yakhya Sané forklarte etter kampen mot Rosenborg hvorfor han ikke gikk til trønderne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken ble det kjent at Bodø/Glimts Vieux Yakhya Sané (25) ikke ble enig med Rosenborg om sine personlige betingelser.

Dermed ble ikke senegaleseren RBK-spiller.

Etter Bodø/Glimts seier mot Rosenborg søndag forklarte Sané hvorfor han ikke gikk til trønderne.

Se intervjuet øverst i saken!

Handlet om penger

– Hvorfor ble du ikke Rosenborg-spiller?

– Avtalen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt var nær. Resten handler om meg og Rosenborg. Vi er ikke på samme plan og jeg gikk ikke til Rosenborg, sa Glimt-spilleren til TV 2.

– Var det penger, lønn eller var det andre ting?

– Du kan si at det handlet om penger. Om hva jeg ønsket og hva jeg trenger, sa en lite snakkesalig Sané.

Synd for Rosenborg

Sportslig leder i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye sa tidligere denne uken følgende til TV 2 da det ble avklart at det ikke ble en avtale: 

– Vi har hatt veldig konstruktive og løsningsorienterte samtaler med Bodø/Glimt. Og vi har som tidligere et godt forhold til den klubben. Men forhandlingene har stoppet på de personlige betingelsene, så det bruker vi ikke mer energi på.

TV 2s fotballekspert Mini mener Sané ville blitt en god forsterkning for trønderne, men hyllet Rosenborg for å stå på kravene da overgangen strandet.

– Jeg synes det er synd. Spesielt for Rosenborg som ville fått en god stopper. Nå praktiserer Rosenborg en streng økonomi. Klubben har en klar linje på hva de kan strekke seg til på lønn til spillere, sa Mini til TV 2.

– Nå var de ikke villig å møte Sanés krav og all ære til klubben som sier at vi står på det som har bestemt, fortsatte Mini.