BLIKKFANG: Kim Kardashian på forsiden av Rolling Stone Magazine denne måneden. Foto: Stella Pictures / Faksimile Rolling Stone.
BLIKKFANG: Kim Kardashian på forsiden av Rolling Stone Magazine denne måneden. Foto: Stella Pictures / Faksimile Rolling Stone.

Gravide Kim Kardashian (34) med oppsiktsvekkende forside

Realitystjernen lot seg avbilde lettkledd på forsiden av Rolling Stone.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kim Kardashian vekker oppsikt med sitt nye forsidebilde for musikkmagasinet Rolling Stone. Hun stilte i et maritimt antrekk, rød push up-BH og kaptein-lue.

Avslørte stefarens dypeste hemmelighet

I portrettintervjuet i magasinet åpner Kardashian seg om hvordan hun som 22-åring oppdaget sin egen stefar, den gang Bruce Jenners mørke hemmelighet. Caitlyn Jenner hadde kledd seg opp i dameklær, da stedatteren kom inn i rommet.

– Jeg skalv. Jeg visste ikke om jeg nettopp hadde funnet hans dypeste hemmelighet, og om han nå ville komme etter meg, sier hun til magasinet.

Stefaren ringte henne opp en halvtime senere og sa: «En dag skal jeg snakke med deg om dette, men inntil da må du ikke fortelle det til en sjel.» Åtte år senere tok han praten som skulle forandre Kardashian-familiens liv.

Kanye er klippen

Før bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West i 2014, var Kim usikker, og fortalte om tankene sine til forloveden.

💯 @RollingStone

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

– Jeg var ikke sikker på om Bruce ville følge meg opp kirkegulvet. Han hadde nettopp fjernet adamseplet, så jeg skjønte at noe var på gang, sier hun.

Kanye har vært Kims klippe og største støtte gjennom stefarens kjønnsskifte-prosess. Han ba henne slappe av, og sa at Caitlyn rett og slett var den han ønsket å være på det tidspunktet.