Nei - det er ikke smart å ha et malingsspann i bilen ...

Dette ble dyrt!

Her var det ikke bare å finne fram en fille og tørke opp malingen. Interiøret på Maseratien var helt ødelagt etter unnamanøveren. Foto: RAA
Her var det ikke bare å finne fram en fille og tørke opp malingen. Interiøret på Maseratien var helt ødelagt etter unnamanøveren. Foto: RAA

Det er ikke bare-bare å bråbremse og ta en unnamanøver når du kjører rundt med et spann med maling i baksetet!

Det har en uheldig bileier i Australia fått erfare. En hund skal ha løpt ut i veibanen foran bilen. Og resultatet av unnamanøveren ble en av de mest spesielle forsikringssakene i Australia noensinne.

Malingsspannet åpnet seg nemlig da det ble slengt framover og rundt i bilen. 

Måtte kondemneres

- Spannet fløy rundt i bilen som en mini-tornado. Skinnsetene, interiøret og og frontruten ble dekket av et tykt lag av maling, forteller Hayley Cain i forsikringsselskapet RAA, til den engelske avisen Daily Mail. 

-Heldigvis gikk det bra med føreren. Men på grunn av de omfattende ødeleggelsene i bilen, kom våre takstmenn til at bilen måtte kondemneres, legger Cain til.

Slik svindler vi på forsikringen

Vegre seg for å erstatte?

Og dette var forresten ikke hvilken som helst bil heller. Nei, det nymalte interiøret tilhører en Maserati Quattroporte. Det betyr eksklusive materialer og delepriser som nok ligger et godt stykke over gjennomsnittet.

Nå skulle man kanskje tro at forsikringsselskapet ville vegre seg for å erstatte en skade som dette, og mene at det å kjøre rundt med et malingsspann i bilen er ganske så uakstomt. 

Men nei, RAA punget ut med over en halv million kroner til Maserati-eieren. Skal vi gjette at han heretter passer på å putte alt av maling i bagasjerommet?

Hjelp, forsikringen er dyrere enn bilen!

Svindlere fabrikerer tusenvis av ulykker