STJERNESPEKKET BÅTTUR: Joe Jonas, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Taylor Swift og Calvin Harris på elven Thames i London, her med Tower Bridge i bakgrunnen. Foto: Instagram.
STJERNESPEKKET BÅTTUR: Joe Jonas, Gigi Hadid, Karlie Kloss, Taylor Swift og Calvin Harris på elven Thames i London, her med Tower Bridge i bakgrunnen. Foto: Instagram.

Taylor Swift (25) på båttur med kjæresten – og eksen

Popstjernen tok med seg kjendisvennene sine på elven i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Taylor Swift nyter livet i London for tiden. Sammen med kjendisvennene og DJ-kjæresten sin, dro hun søndag kveld på båttur på elven Thames.

Stjernespekket opptreden

Lørdag opptrådte hun i Hyde Park i London, hvor flere av hennes nærmeste venninner dukket opp på scenen.

Det var under låta «Style», at den amerikanske realitystjernen Kendall Jenner (19), supermodellene Cara Delevingne (22), Karlie Kloss (22), Gigi Hadid (20) og Martha Hunt (26) samt tennisspilleren Serena Williams (33), dukket opp på scenen med Taylor Swift i London.

Mandag morgen postet Swift nok et bilde på Instagram, hvor hun poserer på en båt sammen med kjæresten Calvin Harris (31), eksen Joe Jonas (25) og venninnene Gigi Hadid og Karlie Kloss.

Little known fact: Karlie is secretly an unofficial historian/London tour guide. Kind of.

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Kompis med eksen

Swift er kjent for sitt datingliv, og har vært sammen med flere store stjerner. Blant andre John Mayer, Harry Styles og Jake Gyllenhaal har vært en del av popstjernens kjærlighetsliv.

Joe Jonas, som er kjent fra bandet Jonas Brothers, datet Swift i en kort periode i 2008. Han har senere vært «offer» for Swifts tekster, da Taylor skrev låta «Forever and Always» etter bruddet.

– Vi er venner

Nå er eksene tvunget til å henge sammen, da Jonas dater Taylors bestevenninne Gigi Hadid. Selv om det var drama blant de to tidligere, forteller Jonas nå syv år senere er det ikke er noen sure miner.

– Hun er super. Vi er venner. I denne industrien møter man mange mennesker og man holder kontakten. Det er selvfølgelig vanskelig å holde kontakten når man reiser så mye, men vi prøver, sier Jonas til Access Hollywood.