SNAKKER UT: Ekskonen Kris Jenner gir sin støtte til Caitlyn Jenner. Foto: Scanpix
SNAKKER UT: Ekskonen Kris Jenner gir sin støtte til Caitlyn Jenner. Foto: Scanpix

Kris bryter stillheten om det første bildet av Caitlyn Jenner

– Noen som følger drømmen sin er virkelig inspirerende for mange mennesker, sier Kris Jenner. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kardashian-familien har fått mye oppmerksomhet etter at Vanity Fair trykket de første bildene av Caitlyn Jenner (65) tidligere denne måneden

Familien var fra første øyeblikk støttende i sosiale medier. Kim Kardashian (34) uttalte at Caitlyn var vakker og oppfordret henne til å leve sitt liv på sin måte, mens yngstedatteren Kylie Jenner (17) kalte henne «min engel på jorden».

Ekskonen Kris Jenner (59) hadde derimot ingen uttalelser å komme med, og det var usedvanlig stille fra realitystjernen på sosiale medier.

– Fantastisk

Nå bryter hun stillheten og kommer med første uttalelse om de kjente bildene.

– Jeg synes det er fantastisk. Noen som følger drømmen sin er virkelig inspirerende for mange mennesker. Man må gjøre det som gjør en lykkelig, sier Kris til det amerikanske TV-programmet «Extra».

Kris legger også til at hun synes bildene er vakre. 

Misfornøyd med hvordan hun ble fremstilt

Årsaken til at hun ikke har uttalt seg før nå, skal være at hun ikke var fornøyd med at hun ble fremstilt som kontrollerende og lite støttende i Vanity Fair-intervjuet, ifølge Hollywood Life

I intervjuet kom det frem at Kris lagde regler for når den daværende ektemannen kunne kle seg som en kvinne.

Caitlyn fikk lov til å kle seg som hun ville kun når hun var på reise for seg selv. Det var strengt forbudt å kle seg i kjoler hjemme, ble det avslørt i Vanity Fair-artikkelen.