Sunnmøring med trillekoffert spolerte «Girls»-innspilling

Gikk rett inn på filmsettet da hovedrolleinnehaver Lena Dunham spilte inn en scene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inger Johanne Ruset (30) fra Valldal på Sunnmøre ferierer i New York for tiden, og fikk sin livs opplevelse da hun ankom byen på onsdag.

Sliten etter en lang flyreise på vei til adressen der hun skulle bo, spaserte hun rett inn på filmsettet til TV-serien «Girls». Hovedrolleinnehaver Lena Dunham (29) var i ferd med å spille inn en scene, da sunnmørsjenta ankom filmsettet.

FILMSETT: Jemina Kirke i rollen som Jessa, spiller inn en scene i New York. Foto: Sara Wilkins.
FILMSETT: Jemina Kirke i rollen som Jessa, spiller inn en scene i New York. Foto: Sara Wilkins.

– Jeg oppdaget plutselig at alle stirret på meg. Jeg unnskyldte meg, løftet kofferten og listet meg til andre siden av gaten. Først da innså jeg fadesen min, siden Lena Dunham kom syklende inn i området der jeg akkurat hadde slept kofferten min. Jeg turte bare å stå der i 30 sekunder, fordi jeg var så flau av meg selv, sier Inger Johanne Ruset til TV 2.

«GIRLS»: Fra filmsettet som Inger Johanne spaserte rett inn i. Foto: Sara Wikins
«GIRLS»: Fra filmsettet som Inger Johanne spaserte rett inn i. Foto: Sara Wikins

Inger Johanne bor bare noen meter fra der de spilte inn scenene på onsdag. Da hun hadde kommet seg inn i leiligheten ble hun nyskjerrig, og tok turen ut for å titte mer på «Girls»-innspillingen.

Lett flau over hendelsen, blir hun stående og titte, før hun går videre for å sjekke ut nabolaget.

– Jeg var innmari jetlag og «zombie» i hodet, når jeg 15 minutter senere tusler bortover i gaten. I en rolig gate passerer en dame som kikker på meg i det jeg passerer. Noen meter senere innser jeg at det er Jessa fra «Girls», favorittkarakteren min fra serien. Jeg burde spurt om et bilde, men turte ikke å spørre, sier Inger Johanne.

Inger Johanne er fan av serien og har sett tre sesonger av «Girls».

Det er ikke første gang hun møter på Hollywoodstjerner. I 2009 møtte hun på Sarah Jessica Parker i en skobutikk i London. Men turte ikke å be om autograf eller bilde dengang heller.