VERDENS BEST BETALTE: Pengene strømmer inn for stjerneparet Taylor Swift og Calvin Harris. FOTO: BESTIMAGE USA / STELLA PICTURES
VERDENS BEST BETALTE: Pengene strømmer inn for stjerneparet Taylor Swift og Calvin Harris. FOTO: BESTIMAGE USA / STELLA PICTURES

Glem Beyonce og Jay Z – nå er Taylor og Calvin verdens best betalte stjernepar

Taylor Swift (25) og Calvin Harris (31) tjener over en milliard kroner i året.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Beyonce og Jay-Z har mistet sin plass på tronen som verdens best betalte stjernepar, skriver magasinet Forbes.

På mandag kommer den nye og oppdaterte topp 100-lista til Forbes, men allerede nå avslører de hvem som vil trone øverst: popstjernen Taylor Swift (25) og stjerne-DJen Calvin Harris (31).  

Tjener en milliard

Paret har kun vært sammen noen måneder, men de tjener til sammen over én milliard kroner i året. Begge havner også på topp 20-lista over best betalte artister hver for seg.

I tillegg til at de begge har vellykkede artist-karrièrer, har de store, lukrative samarbeid på siden for å spe på inntektene. Taylor promoterer brusselskap, skomerker og elektronikk-merker, mens Calvin har stått modell for kosmetikk, undertøy og hodetelefoner.

Beyonce og Jay-Z er fortsatt rike

Swift gjorde i mai rent bord på Billboard-utdelingen, hvor hun tok flere trofeer enn hun klarte å bære.

Selv om Beyonce og Jay-Z nå har blitt forbigått av et yngre par, betyr det ikke at de ikke har en knallsterk økonomi, forsikrer Forbes.

De har samarbeidet om turnéen On The Run. Til tross for at de kun holdt 22 show, tjente de oppunder 862 millioner norske kroner i 2014.