Moods of Norway-paret avslører hemmelige detaljer rundt bryllupet

BEKKELAGET (TV 2): Simen Staalnacke og Anne Berit Valla gir hverandre sitt ja i helgen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På lørdag 27. juni gifter Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (38) og Anne Berit Valla (31) seg. Det blir et urbant bryllup med innslag av landlige elementer, avslører paret når TV 2 møter dem hjemme i villaen deres på Bekkelaget i Oslo. 

Fest tre dager til ende

Bryllupsplanleggingen har de brukt to år på, og de siste månedene har paret hatt det over gjennomsnittet travelt. Nå håper de alt klaffer i helga, når kjærligheten skal feires tre dager til ende. 

Vielsen foregår i Jacob kirke, kulturkirken i Oslo. Etter vielsen blir de nærmere 150 gjestene fraktet i gamle trikker til brunsj, før det er tilbake til kirken for storslått fest. 

– Det blir DJ og danseband og masse gode overraskelser, lover den kommende brudgommen. 

KOMMENDE BRUD: Brudekjolen er topp hemmelig, men Anne Berit Valla viser fram en liten flik av brudesløret. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
KOMMENDE BRUD: Brudekjolen er topp hemmelig, men Anne Berit Valla viser fram en liten flik av brudesløret. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
GAVE FRA MOR: Det kommende brudeparet sendte ut «save the date»-kort med bilde av dem selv som barn til gjestene sine i god tid før bryllupet. Til jul overrasket Simens mor med egenproduserte dukker ikledd antrekket på kortet. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
GAVE FRA MOR: Det kommende brudeparet sendte ut «save the date»-kort med bilde av dem selv som barn til gjestene sine i god tid før bryllupet. Til jul overrasket Simens mor med egenproduserte dukker ikledd antrekket på kortet. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
SNART FAMILIEN STAALNACKE: Anne Berit Valla og Simen Staalnacke poserer i trappen på deres luksuriøse villa på Nordstrand i Oslo. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
SNART FAMILIEN STAALNACKE: Anne Berit Valla og Simen Staalnacke poserer i trappen på deres luksuriøse villa på Nordstrand i Oslo. FOTO: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

– Trodde han var homo

Det er åtte år siden Simen og Anne Berit møttes for første gang. Det var på en motemesse i København. Anne Berit var på jobb, og skulle intervjue Simen. 

– Da jeg så den fantastiske kamerajenta ble jeg veldig betatt. Jeg inviterte henne på middag med oss på hotellet samme kveld. Hun møtte opp. Så gikk det litt slag i slag, forteller Simen. 

– Jeg trodde han var homo! bryter Anne Berit inn, og legger til at hun syntes det var helt fint, og at hun tenkte at de sikkert kunne bli gode venner. 

Etter middag og fest med Moods-gjengen var kamerajenta litt sjokkert. 

– Jeg hadde aldri møtt en gjeng som dem. Alle i rosa- og gulldresser. Superenergi. Rosa limousiner. Vill flørting med damer. Det var helt crazy! 

Men så viste Simen seg å være en fin gutt, likevel. Da de kom tilbake til Oslo begynte de to å date i mer ordnede former. Også ble de et par. 

Likevel skulle det ta seks år før Simen fridde. 

Ventet på frieri i tre år

Anne Berit innrømmer at hun da hadde ventet på frieriet en god stund. 

– Jeg hadde trodd at det skulle skje på alle reisene vi hadde hatt de siste tre årene. Vi var i Paris, vi var i London, og jeg tenkte «Nå skjer det!», «Nå skjer det!», men det skjedde aldri. 

For to år siden skjedde det endelig. Paret var på ferie i Thailand. Anne Berit sto ute i vannet på en strand for å ta bilder da Simen kom ut og ga henne en invitasjon til sitt eget bryllup. Så gikk han ned på kne. 

– Vi var helt i ekstase! Det var tårer og latter, forteller Simen. 

Og Anne Berit ble overrasket. 

– Selv om jeg hadde ventet på det lenge, hadde jeg aldri trodd at det skulle skje akkurat da det faktisk skjedde. 

Forlovelsesring til en hundrelapp

Forlovelsesringene kostet 125 kroner, og ble kjøpt på en tekstilbutikk på Grønland i Oslo i avdelingen for juggel. Paret har til nå kjøpt et titalls antall like ringer. 

– Dessverre blir de fort ødelagt, så vi gikk tilbake til butikken og kjøpte absolutt alle ringene de hadde i denne varianten. Men jeg gleder meg til å bli gift og bli kvitt ringen, sier Anne Berit, og peker på de grønne merkene juggelringen lager på baksiden av ringfingeren.    

Gifter seg i Moods-dress

Til helgen byttes forlovelsesringen ut med giftering. Brudekjolen, kjøpt i London, ligger klar i husets andre etasje. Brudgommen har så klart ikke sett den ennå.

– Kjolen er voktet som en statshemmelighet i huset, forteller Simen, som også holder sitt antrekk hemmelig. Men han avslører at det blir Moods-dress. 

– Heldigvis kan man lage de klærne man vil. Den blir litt klassisk med en vri. Vi er kjent for litt crazy dresser, men det er viktig å dra det litt ned på en dag som denne, sånn at det ikke blir for mye sirkus og tivoli, understreker Simen, som vanligvis er over gjennomsnittet glad i farger og bling. 

Navnediskusjonen

Når paret kommer ut kirkedøra lørdag formiddag er de familien Staalnacke, men navnet gikk ikke gjennom helt uten diskusjoner. 

– Jeg har prøvd å tvinge Simen til å ta mitt etternavn, men uten hell. Og siden det er så viktig for Simen å beholde hans navn, så synes jeg det er hyggelig å gjøre det, sier Anne Berit, og understreker at hun beholder sitt eget også, så hun blir hetende Valla Staalnacke. 

Gruer seg til brudevalsen

Nå gleder Simen seg aller mest til å se Anne Berit når kirkedøren går opp. 

– Der kommer jeg til å bli bergtatt! 

– Jeg gleder meg veldig til å si ja, og til å få ringen på fingeren, sier Anne Berit. 

Partet innrømmer at de gruer seg litt til brudevalsen. Heldigvis har de fått eksperthjelp fra Nadya Khamitskaya, kjent fra Skal vi danse, så valsen bør være i boks når den store dagen kommer. 

– Men hvis begge sier ja, så blir det nok god stemning uansett, forsikrer det kommende brudeparet.