Omer Bhatti om Michael Jacksons barn: – Jeg ser på dem som mine søsken

Omer Bhatti (31) snakker ut om vennskapet med Michael Jackson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norske Omer Bhatti var lenge et av verdens mest paparazziforfulgte barn da han ble tatt inn i varmen av Michael Jackson og hans familie – en periode han har hatt vanskelig for å snakke om siden.

NÆRE VENNER: 12 år gamle Omer Bhatti og Michael Jackson. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: 12 år gamle Omer Bhatti og Michael Jackson. Foto: NTB Scanpix

I årevis reiste Bhatti og Jackson rundt i verden, og hvor enn de dro, var det mengder med nysgjerrig presse som kom fra alle kanter.

– Det var vanskelig å takle, og det gjorde meg veldig innesluttet, forteller Bhatti til TV 2.

Er mye sammen med Jackson-barna

Likevel er det en tid han husker med stor glede, og han ble så nær Jackson-familien at han ser på den som sin egen familie. Fortsatt er han sammen med Paris (17), Prince (13) og Michael (18) så ofte han kan.

MINI-MICHAEL: Omer Bhatti (12) fikk mye oppmerksomhet for sin slående likhet med Michael Jackson. Foto: AP /Yun Jai-hyoung)
MINI-MICHAEL: Omer Bhatti (12) fikk mye oppmerksomhet for sin slående likhet med Michael Jackson. Foto: AP /Yun Jai-hyoung)

– Jeg har kjempegod kontakt. Jeg har like god kontakt med dem som det de fleste har med sine nærmeste. Jeg ser på dem som mine søsken, sier han.

Hver gang han drar til USA, bor han med Jackson-familien i det han omtaler som sitt andre hjem. Han prøver å få sette av så mye tid som mulig, og forteller at ungdommene alltid gleder seg veldig til «storebror» kommer hjem.

– Jeg skulle egentlig vært der nå, om jeg ikke hadde jobbet så mye nå i sommer. Men jeg må si til dem at jeg blir nødt til å jobbe litt også, så jeg kan stå på egne bein, sier Bhatti.

Vil savne Neverland

Fra Bhatti var 11 til 16 bodde han delvis i Michael Jacksons 11 000 mål store private paradis, Neverland i California. 

Nå er det som en gang var en blomstrende fornøyelsespark og zoo, lagt ut til salgs for svimlende 780 millioner kroner. Bhatti synes det er litt vemodig at parken blir solgt.

SER PÅ DEM SOM SINE SØSKEN: Prince Michael, Paris Jackson og Michael Joseph Jackson, her på baseballkamp i 2012. Foto:   Tasos Katopodis/Getty Images/AFP
SER PÅ DEM SOM SINE SØSKEN: Prince Michael, Paris Jackson og Michael Joseph Jackson, her på baseballkamp i 2012. Foto:   Tasos Katopodis/Getty Images/AFP

– Selv om stedet blir borte, så har jeg alle minnene i hjertet, og jeg har masse bilder. Det kan ikke tas fra meg, sier han.

– Hva husker du best fra Neverland?

– Det var nok å kjøre rundt på gocarts og kjøre karuseller og gå på kino. Og spille basket, forteller han.

Er en entertainer

I disse dager er Bhatti tilbake på scenen med ny musikk og ny koreografi, og han har akkurat regissert sin egen musikkvideo, Let Me Know, inspirert av Michael Jackson.

– Han har inspirert meg på veldig mange måter. Alt fra dans, til å være på scenen, og måten han gjorde ting på generelt. Noen ganger må jeg stoppe meg selv fordi likhetene blir for store, det er likheter som kommer naturlig, forteller han.

Akkurat som Jackson, ønsker han å være en entertainer.

– Jeg liker ikke å se på meg selv som en rapper eller danser, men mer som en entertainer. Jeg liker å stå på scenen, opptre, jobbe med dans og musikk, og være bak kamera, forteller han.

Selv om likheten for mange kan virke slående, vil ikke Bhatti sammenlignes med sitt store forbilde.

– Jeg vil ikke sammenlignes med han – det er det ingen som kan, sier han.