UNG STJERNE: Disney-stjernen Selena Gomez er aktuell med ny låt. (Foto: AP)
UNG STJERNE: Disney-stjernen Selena Gomez er aktuell med ny låt. (Foto: AP)

Selena Gomez (22):
– Jeg stoler ikke på noen

Ekskjæresten til Justin Bieber snakker for første gang ut om tillitsproblemene. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Disney-stjernen Selena Gomez (22) er for tiden aktuell med singelen «Good For You» som hun har laget sammen med rapperen A$AP Rocky.

I låten synger hun blant annet «Trust me, I, trust me I», men i et ferskt radiointervju med Elvis Duran røper Gomez at hun selv ikke stoler på noen. 

– Jeg stoler ikke på noen, og det er rett og slett noe jeg må leve med, sier hun.

Prøver å finne balansen

«Come and get it»-sangeren var tidligere sammen med Justin Bieber (21) i halvannet år før paret gjorde det slutt i 2012. 

Til tross for at det begynner å bli noen år siden bruddet med Bieber, er det ingen tvil om at forholdet har satt spor i Gomez. 

– Jeg kjemper konstant for å finne balansen mellom hvem jeg vil ha i livet mitt, og hvem som ikke er bra for meg, sier hun.

Får råd fra Taylor Swift

Gomez forteller at hun har tilbragt mesteparten av tiden etter bruddet sammen med gode barndomsvenninner.

– Jeg tar livet ganske med ro. Taylor Swift har blant annet sagt til meg at jeg burde skaffe meg en katt, for jeg er bare hjemme hele tiden, sier hun lattermildt.

Satser på karrieren

Sangerinnen forteller nå at hun vil satse fullt på karrieren, og at hun ikke har så mye tid til privatliv. Hun forteller også at det er vanskelig å håndtere private problemer når man konstant er i medias søkelys. 

– Livet mitt er offentlig, og jeg kan aldri skjule noe. Folk glemmer at jeg er en vanlig jente og at jeg kan være trist og sliten jeg også. Jeg er jo bare i 20-årene og jeg jobber med å finne meg selv, men det er vanskelig når man kritiseres for alt man gjør.