MANCHESTER UNITED-AKTUELL: Real Madrids Sergio Ramos. AFP PHOTO / DANI POZO
MANCHESTER UNITED-AKTUELL: Real Madrids Sergio Ramos. AFP PHOTO / DANI POZO

Fotballryktene: Sjekk hvorfor Ramos vil forlate Madrid og hvilken klubb som vil gi 650 millioner for ham

Også Liverpool vil hente Real Madrid-spiller. Her er mandagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny uke, nye muligheter!

Mandagen pleier det ofte å skje ting. Løse og myke rykter blir til beinharde sannheter, og stadig flere nyheter om at nye spiller er kommet inn – og andre er ferdig – dukker opp rett som det er.

Ta deg en «fem-minutter», og les deg opp på det siste innen overgangsrykter her!

Sergio Ramos skal være misfornøyd med at Real Madrid visstnok ikke ønsker å forlenge kontrakten hans – som utløper i 2017. Det har satt fart på ryktene om at 29-åringen er på vei bort fra klubben, og ifølge The Independent står Manchester United klar med åpne armer. Det spekuleres i en overgangssum på rundt 650 millioner kroner, men også en byttehandel det United-keeper David de Gea går motsatt vei kan være et alternativ.

En annen kar som kan være på vei bort fra Real Madrid er Asier Illarramendi. Midtbanespilleren har ikke akkurat slått gjennom i den spanske hovedstadsklubben, og ifølge spanske Marca er Liverpool blant klubbene som ønsker å hente 25-åringen. Brendan Rodgers og co har allerede fått avslått ett bud fra Madrid, men nå skal de ha prøvd seg på nytt med et bud på nesten 200 millioner kroner.

Ifølge Liverpool Echo er Sevillas Carlos Bacca og Zenits Salomón Rondón ønsket på Anfield – dersom klubben ikke lykkes i å hente Aston Villas Cristian Benteke. Benteke kan nemlig bli i dyreste laget for «The Reds», og dermed kan altså den søramerikanske duoen fra henholdsvis Colombia og Venezuela være gode alternativer.

The Sun skriver at West Ham vil kjempe mot Chelsea i kampen om å sikre seg Tottenhams Mousa Dembeles underskrift. Den 27 år gamle belgieren er verdsatt til rundt 150 millioner kroner.

En annen spiller som er ønsket på Upton Park er Marseille-spiss Dimitri Payet. London-klubben har ifølge The Guardian tilbudt Marseille 160 millioner kroner for 28-åringen som også har vært i Evertons søkelys denne våren.

Ifølge SkySports er Petr Cech allerede enig med Arsenal om sin personlige kontrakt, men etter det avisen forstår skal det fortsatt gjenstå et lite stykke arbeid før Chelsea og Arsenal blir enige om en overgang for den 33 år gamle keeperen.

Newcastle Chronicle skriver at Tottenhams landslagsving Andros Townsend er på vei bort fra klubben. Sunderland skal være i førersetet for å sikre seg 23-åringens signatur, men kan komme til å få konkurranse fra både Aston Villa, Swansea og Newcastle.