JUBEL: John Guidetti er kanskje ikke verdt mer enn en cheeseburger, men han scoret mål da Sverige slo Italia i U21-EM. Foto: Reuters / Lee Smith
Livepic
JUBEL: John Guidetti er kanskje ikke verdt mer enn en cheeseburger, men han scoret mål da Sverige slo Italia i U21-EM. Foto: Reuters / Lee Smith Livepic

– Jeg koster mindre enn en cheeseburger

John Guidetti innser at Harry Kane er verdt noe mer enn ham.

I kveld møtes Sverige og England i U21-EM.

Sverige åpnet turneringen med en sterk 2-1-seier over Italia, mens England skuffet da de tapte 0-1 for Portugal.

FC København-backen Ludwig Augustinsson fyrte opp stemningen da han lørdag uttalte at engelskmennene var overvurdert.

– Jeg synes kanskje at England til tider blir litt overvurdert. At enkelte spillere går for syke summer i England. De er dyrere enn hvor god man mener spillerne er. Jeg synes engelske spillere er litt overvurdert. Jeg synes for eksempel at Tyskland har et mye bedre landslag. I morgen får vi se hvor gode England er. Jeg tror sjansene våre er gode, sa han ifølge Fotbollskanalen.

Englands landslagssjef Gareth Southgate har hengt opp uttalelsen på veggen for å fyre opp spillerne sine før kampen.

John Guidetti er kanskje Sveriges største stjerne. Spissen ble nylig frigitt av Manchester City og er på jakt etter en ny klubb.

Han ser at Sverige møter et lag på desperat jakt etter tre poeng.

– Det er stort press på laget deres, og vi vet også hvordan media er der borte. De er store stjerner og bør alltid gå langt, og så har de gått hen og tapt sin første kamp. Jeg vet ikke om det er noen fordel for oss, for de kommer til å være veldig motivert når de møter oss, sier han til Daily Mail.

Guidetti var veldig het for noen år siden. Men skader og sykdom har stoppet litt av utviklingen hans. Samtidig har Harry Kane slått ut i full blomst og blir nå priset til nærmere 500 millioner kroner.

– Kane har jeg møtt da vi var yngre. Han er en veldig god fotballspiller. Mange sier at han stort sett scorer enkle mål. Men det er det som gjør en magisk spiller til en magisk spiller. Alle vil ha en spiller som scorer mange mål. Det er uvurderlig for et lag, sier Guidetti.

Han ble også spurt hva han mener han er verdt dersom han skal sammenligne seg med Kanes prislapp.

– Jeg vet ikke. Jeg er Bosman, så jeg koster mindre enn en cheeseburger, vitset spissen som scoret åtte mål på lån til Celtic forrige sesong.