SYK FØR NORGESBESØKET: One Direction-medlem Niall Horan har pådratt seg brystinfeksjon dagen før bandets Oslo-konsert. Foto: NTB Scanpix
SYK FØR NORGESBESØKET: One Direction-medlem Niall Horan har pådratt seg brystinfeksjon dagen før bandets Oslo-konsert. Foto: NTB Scanpix

One Direction-stjerne syk før norgesbesøket

Holder senga dagen før Oslo-konserten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I går hadde boybandet One Direction konsert i Horsens i Danmark – fredag tar den populære kvartetten turen til Ullevaal Stadion i Oslo for å underholde sine norske fans. 

Det ser imidlertid ut som et av medlemmene, Niall Horan (21), ikke er hundre prosent klar for et nytt show. 

På Twitter skriver han nemlig at han er rammet av en infeksjon i brystet, noe som kan bety at han enten har pådratt seg bronkitt eller lungebetennelse. 

– Host, host, j*vla hoste, lyder den siste posten hans i det sosiale mediet

Holder senga etter kjølig Danmark-konsert

Det var etter gårsdagens konsert at Horan først meldte om den dårlige formen.

– Hei, brystinfeksjon, begynte han. 

– Det var gøy! Takk, Horsens ... Det var så ekstremt kaldt der ute, jeg tror jeg holder senga i morgen, fortsatte han. 

Arrangørene: – Ingen endringer

Arrangørene bak morgendagens One Direction-konsert i Oslo forteller til TV 2 at de ikke har fått beskjed om bandmedlemmets sykdom.

– Dette har ikke vi hørt noe om. Det skal ikke være endringer i forhold til morgendagens konsert, så alt er i rute og alt går bra, sier Rune Lem i LiveNation. 

Mistet medlem i mars

Hittil har 2015 vært et turbulent år for One Direction. I mars ble det klart at Zayn Malik (22) sluttet i gruppa.

– Jeg slutter fordi jeg ønsker å være en normal 22-åring som er i stand til å slappe av og ha litt privatliv utenfor rampelyset. Jeg vet at jeg har fire venner for livet i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg vet at de vil fortsette å være best i verden, skrev han på Facebook. 

Det etterlot fansen i sjokk. 

– Jeg er kjempetrist. Hva blir One Direction uten Zayn? Blir det konsert i Norge? Blir turnéen avlyst? Alle disse spørsmålene sitter jeg med. Jeg håper virkelig dette er en tidlig aprilsnarr, men jeg tror dessverre dette er et vendepunkt for bandet, sa One Direction-fan Chioma Anugweje (23) til TV 2 i vår.

Anugweje trengte ikke bekymre seg, bandets verdensturné fortsatte altså med bandets gjenværende fire medlemmer Horan, Liam Payne (21), Harry Styles (21) og Louis Tomlinson (23).