DANSEKLAR: Sanger Adelén (18) flytter for seg selv for første gang denne høsten. Det er med skrekkblandet fryd. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2
DANSEKLAR: Sanger Adelén (18) flytter for seg selv for første gang denne høsten. Det er med skrekkblandet fryd. Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2

Adelén flytter fra foreldrene – skal bo alene for første gang

Den Skal vi danse-aktuelle artisten klar for Oslo og egen leilighet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adelén Rusillo Steen (18) ble for alvor kjent da hun i 2013 deltok som yngste deltaker i MGP med sangen «Bombo».

Mandag ble det klart at hun også blir yngstemann av tolv profiler som er klare for årets sesong av Skal vi danse

– Det er gøy å være den yngste! På Melodi Grand Prix var jeg også den yngste, og det har jeg vært mange steder. Så det er gøy å fortsatt føle seg ung, selv om jeg jo blir eldre, ler 18-åringen. 

– Hvorfor takket du ja til å være med på Skal vi danse?

– Det er jo en veldig morsom mulighet til å lære å danse i og med at det er noe som er gøy å ha i fremtiden. Og så er jeg jo glad i trening og å ha det gøy med musikk, så dette er perfekt!

Flytter fra foreldrene for første gang

Det er ikke bare tilværelsen på parketten som blir ny for artisten. Nå skal 18-åringen, som for øvrig nettopp gjorde ferdig videregående skole, nemlig også flytte hjemmefra for aller første gang. 

– Jeg bor i Horten med mamma og pappa, så det blir veldig gøy å flytte til Oslo for første gang! Bare det å få følt litt på bylivet og ikke minst trene og danse. Det blir gøy!

– Avhengig av mamma og pappa

Det er allikevel ikke bare gode følelser knyttet til flyttingen, som kun er planlagt i en periode mens Skal vi danse spilles inn. 

– Jeg er jo veldig hjemmekjær. Mamma og pappa er med overalt, uansett hvor jeg synger og har konsert, så kjører de rundt omkring. Jeg er veldig avhengig av mamma og pappa, så jeg gruer meg litt til å ha en leilighet og bare føle på alenetiden!

– Så du er ikke sånn som gleder seg til å feste alene i leiligheten?

– Nei, jeg tror ikke det blir så mye festing. Jeg tror det blir sånn «åh, nå skal jeg bare kjenne meg fri!». Og i stedet for at noen maser på meg om å ta oppvasken kan jeg heller prioritere selv!

Glad i å lage mat

Plutselig slår det også Adelén at det ikke bare er masingen som kommer til å mangle i den nye leiligheten.

– Det blir vel ... Fader, det er sikkert mye som jeg ikke tenker på nå som jeg er hjemme! Ikke minst at lakenene mine ikke lenger blir vasket av seg selv. Nå må jeg gjøre det selv!

– Og du må lage middag selv.

– Ja, men det er jeg glad i. Jeg er glad i å lage mat. Så det skal nok gå fint, smiler 18-åringen.

Se hvordan det går med Adelén i Skal vi danse til høsten på TV 2.