Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Nervøs «Pizza»-Stian tok Skal vi danse-tatovering

Staysman er klar for Skal vi danse på TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag ble årets Skal vi danse-deltakere offentliggjort. 

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) fra Fredrikstad er låtskriver og artist, og opptrer sammen med Lasse Jensen som duoen «Staysman& Lazz».

Utenfor komfortsonen

Våren 2015 deltok de i Melodi Grand Prix med låten «En godt stekt pizza», der de havnet på en tredjeplass i den norske finalen. Stian har også deltatt i Paradise Hotel og Robinsonekspedisjonen.

– Hvorfor takket du ja til å være med på Skal vi danse?

– Det må være det som får meg mest ut av komfortsonen. Jeg har gjort mye moro, men så savner jeg hele tiden en utfordring. Jeg blir ikke så redd for å gå på scenen lenger, og her kommer jeg til å være livredd, så det er den største utfordringen jeg kan finne. Uten å tulle: Jeg er mye mer redd for dette enn Robinson og MGP og alt. Jeg merker at jeg lever! sier Stian til TV 2 under pressekonferansen.

Tok SVD-tatovering

Thorbjørnsen er kjent for å tatovere minner på kroppen sin, og da han deltok i Melodi Grand Prix, ble MGP-logoen foreviget på brystet. 

– Selvfølgelig måtte jeg forevige Skal vi danse. Nå driver den og gror da, så den er ikke så pen akkurat nå, sier han.

Stian har også tatovert magen sin med «20 kilo ekstra», som er en strofe fra hans nye låt «Bleik & Sur». Selv hevder han at han alltid har veid 20 kilo ekstra, men at han kanskje vil gå ned masse i vekt under dansekonkurransen ser han ikke på som en bekymring.

MINNE FOR LIVET: Stian tenker å sette minustegn foran denne tatoveringen om han mister noen kilo under dansekonkurransen. Foto: TV 2.
MINNE FOR LIVET: Stian tenker å sette minustegn foran denne tatoveringen om han mister noen kilo under dansekonkurransen. Foto: TV 2.

– Da tatoverer jeg bare minustegn foran. Jeg så Per Heimly gå ned 20 kilo i fjor, så det blir spennende å se hvordan kroppen min ser ut etter dette sirkuset.