Jurassic World-stjerne avslører uplanlagt filmkyss

Selv om det blir nærkontakt i filmen, stod det ingenting om det i manus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jurassic World hadde premiere denne fredagen. Når filmen ruller over storre lerreter verden over, er det én scene kinogjengere får se som opprinnelig ikke var planlagt. 

Skuespiller Bryce Dallas Howard (34) deler nemlig et kyss med Chris Pratt (35) foran kameraene. 

Til TV 2 røper Howard at kysset slettes ikke stod i manus. 

– Det er litt morsomt, det stod jo ikke i manus og skulle ikke egentlig være i filmen. Vi filmet scenen noen ganger, og så sa regissøren at han mente at karakteren fortjente et øyeblikk. Så vi gjorde det spontant en gang, og det var kjempegøy! 

Se intervjuet med skuespilleren ovenfor.

Datteren frykter dinosaurer

Jurassic World er den fjerde filmen om dinosaurene som lever i menneskets tid. Filmen slippes 22 år etter premieren på Steven Spielberg-regisserte Jurrasic Park. Da filmen ble sluppet i 1993, slo den E.T. som den mest innbringende filmen på verdensbasis.

Skal man tro den kvinnelige hovedrolleinnehaveren, er det klart for en ny generasjon med dinosaurfryktende seere. Howard har nemlig fått en liten smakebit på reaksjonene i eget hjem.

– Datteren min elsker dinosaurer, men det virker som hun er litt forvirret når det kommer til om de er ekte eller ikke. Det er en god del frykt der. Hver eneste natt før leggetid, spør hun om det kommer en dinosaur inn på rommet, ler 34-åringen.

Tar med barna på innspilling

En av grunnene til at skuespillerens datter har fått øynene opp for dinosaurer, er at hun har fått være med på settet til filmen, som begynte innspillingen på Hawaii i april 2014. 

– Barna mine blir alltid med når jeg jobber og reiser rundt. Det er en vidunderlig ting å kunne ha dem med – hvis jeg for eksempel hadde hatt en kontorjobb, tror jeg ikke det hadde vært like lett å ta dem med hver dag. Av en eller annen grunn er det greit på filmsett, og det er en gave jeg ikke tar for gitt! 

Vokste opp med Hollywood-regissør

Howard vokste selv opp blant kameraer og skuespillere i Hollywoods glamourøse miljø, ettersom faren Ron Howard (61) er en regissør med en lang merittliste som daterer seg tilbake til slutten av 50-tallet. 

– Jeg hadde en unik oppvekst siden pappa er regissør. Jeg ble oppdratt samtidig som vi reiste rundt og var på settene hans, for å være nær ham. Jeg har gått på skoler over hele verden, og det var en flott barndom, sier hun. 

Vil oppdatere CVen med dinosaur-løping

Til tross for internasjonal skolering, er det én noe uvanlig ting Howard mener hun kanskje burde lært. Nemlig å løpe på høye hæler, noe hun blir grundig testet i i Jurassic World. 

– Det er så farlig, det er galskap! Helt ærlig, og merkelig nok; jeg har lyst til å skrive det på CVen min. Under spesielle egenskaper. At jeg kan løpe fra dinosaurer i høye hæler!