FUKTIG NATT: En sovende Jack Grealish ble avbildet etter en fuktig natt på Tenerife.
FUKTIG NATT: En sovende Jack Grealish ble avbildet etter en fuktig natt på Tenerife.

Premier League-stjerne sovnet på asfalten med sigarettpakker rundt seg

Jack Grealish er i trøbbel etter fuktig natt i Tenerife.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villas stjerneskudd Jack Grealish (19) ble heftig kritisert da det i april i år dukket opp bilder av at han angivelig inhalerte lystgass. Aston Villa-manager Tim Sherwood var blant dem som rettet en pekefinger mot Grealish.

– Jeg forklarte at slik oppførsel ikke blir akseptert. Som profesjonell fotballspiller er han nå ansvarlig for sine egne handlinger. Han må sørge for at det ikke skjer igjen, og det forsikret han meg om, sa Sherwood til BBC den gang.

Budskapet til Sherwood har tydeligvis ikke nådd Grealish, for nå er han i trøbbel etter en litt for fuktig natt i Tenerife.

Grealish, som for tiden ferierer på den spanske øyen, ble avbildet liggende på asfalten med flere sigarettpakker strødd rundt seg.

Det var Twitter-brukeren Briony King (@brionyking0913) som la ut bilder av den stupfulle Premier League-stjernen.

Sherwood vil neppe akseptere oppførselen til Grealish, men midtbanespilleren får også støtte fra Aston Villa-fans verden rundt. En rekke supportere kritiserer King for å legge ut bildene, men på Twitter tar hun til motmæle.

– Hvorfor skal han beskyttes bare fordi han er en fotballspiller? Jeg ville lagt det ut selv om det ikke hadde vært ham, skriver hun.

Grealish er for tiden i tenkeboksen om han skal spille for det engelske eller irske landslaget. Grealish har spilt U-landskamper for Irland, men flere engelske stjerner, blant dem Wayne Rooney, oppfordrer Grealish til å velge det engelske landslaget.