GRUNN TIL Å FEIRE: Cristiano Ronaldo gratuleres av lagkameratene etter sitt tredje mål mot Armenia. Foto: Reuters/David Mdzinarishvili
GRUNN TIL Å FEIRE: Cristiano Ronaldo gratuleres av lagkameratene etter sitt tredje mål mot Armenia. Foto: Reuters/David Mdzinarishvili

Fantastisk frisparkmål fra Armenia, men så dukket Ronaldo opp

Cristiano Ronaldo scoret hat trick mot Armenia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Armenia - Portugal 2-3:

Portugal og Cristiano Ronaldo gjestet Armenia i lørdagens EM-kvalifiseringskampen og gjestene var interessert i å befeste sin topplassering sin gruppe foran Danmark og Albania.

Men vertene tok ledelsen i det 14. minutt da Marcos Pizzelli banket frisparket rett i mål. En fantastisk scoring og en sjokkledelse for vertene.

Så dukket verdens beste fotballspiller opp. Kvarteret etter ledermålet fikk Portugal straffe. Den satte Real Madrid-spilleren til venstre for keeper og i mål. Lagene var like langt. En stilling som stod seg til pause.

Etter pause fortsatte Ronaldo i samme spor. Et langt oppspill gikk over Armenias forsvarsspillere etter 55 minutters spill. Det utnyttet Ronaldo som fikk foten på ballen og vippet ballen over Roman Berezovsky i Armenias mål.

Tre minutter senere spilte Portugal-keeper ut ballen Rui Patrício. Den tok Real Madrid-spilleren ned på brystet før han banket ballen nesten opp i krysset. En helt fantastisk scoring av 30-åringen.

62. minutter ut i kampen fikk Tiago sitt andre gule kort for gjestene og måtte rusle i garderoben. Ti minutter senere skapte Hrayr Mkoyan ny spenning i kampen, men Portugal holdt på ledelsen ut kampen og toppe gruppen med 12 poeng foran Danmark og Albania som har syv poeng.