NY MANN MELLOM STENGENE: Adam Bogdan.
NY MANN MELLOM STENGENE: Adam Bogdan.

Liverpool henter ny keeper

– Dette er for å fylle stallen. Det har ingenting med å heve laget å gjøre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sommerens tredje signering er i boks for Liverpool.

Siste mann inn portene er Adam Bogdan, skriver klubben på sin egen hjemmeside.

Den ungarske målvaktens kontrakt med Bolton går ut 1. juli, og 27-åringen kommer derfor gratis til Merseyside-klubben.

– «Stallfyll-signering»
Tidligere denne sommeren har også James Milner og Danny Ings signert for Brendan Rodgers mannskap.

Andrekeeper de siste sesongene, Brad Jones, vil ikke bli å se i klubben neste sesong, og det ventes at Bodgan vil ta Jones' plass på benken.

– Det har vært snakk om at de trenger en ny andrekeeper, og da tenker nok klubben som så at de har lyst på en billig løsning, en keeper som kan gjøre jobben i de få kampene han trengs, og så heller bruke penger på mer prekære plasser. Det er en «stallfyll-signering», og har ikke noe med å heve laget å gjøre. Det er for å fylle en plass på laget, sier TV 2s Premier League-ekspert Petter Myhre, og legger til at Simon Mignolet overhodet ikke trenger å frykte for plassen sin.

– Alle ønsker verdensstjerner
Bodgan, som står med 19 landskamper for Ungarn, har vært i Bolton siden 2007 og fått med seg over 100 kampen på den tiden. Før han kom til Bolton spilte han for klubben Vasas i hjemlandet.

Ikke alle Liverpool-fans var like fornøyd med at Bogdan, i stedet for en mer kjent sisteskanse, nå blir å se i rødt.

– Alle supportere ønsker at klubben deres skal hente verdensstjerner, men en klubb og en manager må sette sammen en stall og vurdere på hvilke plasser behovet er mest prekært, hvilke spillere man har mulighet til å hente, og i hvilke posisjoner det trengs forsterkninger. Jeg skjønner ropet om storsigneringer, men det blir et vanskelig overgangsvindu for Liverpool i år i og med at de er utenfor Mesterligaen, sier Myhre.