FREKT: Her er bildet som viser Taylor Swift og kjæresten på en enorm svane. Skjermdump: Instagram
FREKT: Her er bildet som viser Taylor Swift og kjæresten på en enorm svane. Skjermdump: Instagram

Se her! Bikinikledde Taylor Swift og kjæresten flyter på en enorm svane 

Superstjernen har endelig delt et bilde av seg selv og Calvin Harris på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superstjernen Taylor Swift (25) skjuler ikke lenger den søte musikken som har oppstått mellom henne og den skotske DJen Calvin Harris (31). 

Det er en stund siden det ble kjent at «Love story»-sangeren hadde funnet tonen med skotten. Taylors artistkollega og venninne, Ellie Goulding, har allerede tatt æren for å ha spleiset paret. 

Nå har Taylor Swift lagt ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram, for aller første gang. Bildet viser turtelduene i badetøy som sitter på en enorm, oppblåsbar svane i et basseng. «Swan goals», skriver sangfuglen om det helt spesielle øyeblikket. 

Swan goals.

Et bilde publisert av Taylor Swift (@taylorswift)

Bildet går nå sin seiersgang i sosiale medier. Dette er imidlertid ikke første gang at Taylor Swift deler et bikinibilde av seg selv. Da Swift gjorde det samme tidligere i år, fikk hun  internett til å nesten bryte sammen... 

Taylor og Calvin begynte å date i februar, og de siste månedene har de ikke hatt noe problem med å dele sin kjærlighet med offentligheten.

De har vært på en mengde med fester og eventer sammen, og Swift fikk mange vinner-klemmer og kyss da hun stakk av med hele åtte priser under Billboard Music Awards.

Tidligere denne uken beskrev hun kjæresten som et av sine favorittmennesker i anledning den nasjonale bestevenndagen.

– Jeg tok et bilde av mine favorittmennesker. De lo så mye, linsen kunne ikke fange det raskt nok, kvitret superstjernen da hun delte en link til et bilde av vennene Gigi Hadid og Karlie Kloss, sammen med Calvin Harris.