I siste episode av Bloggerne på TV 2 Bliss avslører bloggeren Anna Rasmussen (18), kjent som Mamma til Michelle, hvem som er faren til sønnen William (6 mnd.). 

Spekulasjoner i lang tid

Det har lenge vært spekulasjoner rundt hvem faren er, og Anna får daglig spørsmålet fra folk. Frem til nå har hun valgt å holde det hemmelig. 

Når hun nå avslører hemmeligheten forventer hun mye negative tilbakemeldinger – og noen positive.

– Jeg har hatt lyst til å si det før, men det har vært så mye drittslenging rundt det. Jeg har ikke orket å ta imot mer pes, og derfor valgt å vente, sier Anna til TV2.no. 

Avslører hemmeligheten

Men i torsdagens episode av Bloggerne får seerne og bloggleserne det de har ventet på: Anna, William og pappaen til William, Mathijs (19), sammen hjemme i sofaen hos Anna (Se videoen i toppen av saken).  

Til TV2.no forteller hun at de to har hengt sammen stort sett hver eneste dag det siste året, og at det har vært vanskelig å skulle skjule Mathijs.

– Hvorfor bestemte du deg for å avsløre hemmeligheten nå? 

– Jeg har tenkt på det lenge, uten å finne det rette tidspunktet. Nå skal begge reise ut av landet (Mathijs skal studere i utlandet, mens Anna og barna skal flytte til Kypros), så da var det greit å få det ut, sier Anna. 

– Hva tenker Mathijs om å bli offentliggjort? 

– Det var han som pushet på det. Han syntes det var på tide. 

Vil ikke nevne han ved navn i bloggen

Selv om Anna nå viser frem Mathijs på tv, kommer hun fortsatt ikke til å nevne navnet hans på bloggen.

– Alle tror jeg gjør det for å få flere lesere, og den oppmerksomheten vil jeg ikke ha. Det er lettere å gjøre det et annet sted, sier Anna. 

Se alle episodene av Bloggerne og hele klippet der Anna avslører barnefaren på TV 2 Sumo (krever abonnement).

Se alle klippene fra Bloggerne her: 

Vis flere