Stjerne-DJ måtte avlyse konsert for å spille prinsebryllupet

Avicii fikk personlig invitasjon fra prins Carl Philip til å spille på festen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tim Bergling (25) gjør en enorm suksess verden over. Artisten som går under navnet Avicii bor for tiden i Los Angeles, og mesker seg med verdens største stjerner. 

Personlig invitasjon fra prinsen

På lørdag spiller stjerne-DJen under prinsebryllupet i Sverige. Avicii er nemlig en av de som skal sette fart på festen når prins Carl Philip og Sofia Hellqvist blir mann og kone.

TV 2 møtte Avicii i hans leilighet i Stockholm, hvor han forteller at han svært sjeldent har tid til å oppholde seg. Så travelt er det for artisten, at han såvidt får tid til familie og venner. Men når kronprinsen av Sverige banker på døra og spør om en tjeneste, må selv en av verdens heteste DJer rydde plass i timeplanen.

– Han kom opp til min managers kontor og spurte om jeg hadde mulighet til å spille i bryllupet. Jeg kunne egentlig ikke fordi jeg hadde en annen konsert samme kveld. Men det løste seg heldigvis, sier artisten til TV 2.

Kjendiser er som alle andre

Avicii har fått lovord både fra Madonna og Coldplays vokalist Chris Martin. Men selv om han henger med fiffen, hevder han at verdens største stjerner er som alle andre.

– Hva prater man med Carl Philip om?

– Jeg pleier alltid å dra en spøk eller noe for å se an stemningen og se hvordan de er som person når jeg møter nye mennesker. Men så snart jeg får tak på det, er det som å prate med hvem som helst, sier han.

Beholder capsen på

I et kongelig bryllup ser man for seg store hatter, flotte kjoler, medaljer og sløyfer. For Avicii som har caps som kjennemerke, blir det en stor kontrast å måtte kle seg for kongen.

– Kommer du til å ta av deg capsen?

– Jeg håper ikke det er noen dresscode. Det første de sier er sikkert: av med capsen! Da får jeg vel dra håret bakover eller noe.