Isfront mellom Tooji og kjendisstylist i TV 2-studio

– Jeg synes det er synd at vi ikke kan sitte sammen og ha en debatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tooji (28) stilte tirsdag til intervju på Nyhetskanalen for å snakke om reaksjoner rundt hans kontroversielle video. Her skulle han også møte kjendisbloggeren Erlend Elias (32).

Videoen til låta «Father» har fått den norske kirke til å rase, og mandag ble det også kjent at Tooji er avløst fra kontrakten med NRK.

Stylist og blogger Erlend Elias syntes svært lite om måten Tooji har stått frem som homofil.

Isfront

Tooji hadde selv bedt TV 2 om å sitte alene i studio og ville derfor ikke plasseres ved siden av Erlend Elias. Dette reagerte kjendisbloggeren på etter intervjuet.

– Jeg synes det er synd at man ikke kan sitte sammen å ha en debatt, men jeg fikk forståelse at han ikke hadde lyst å stå ved siden av meg, og da må jeg bare respektere det, sier Erlend Elias.

Feil fremgangsmåte

Erlend Elias mener i bloggen sin at Tooji bruker feil fremgansmåte, når han «viser fingeren» til kirken, som han beskriver det som.

 – Jeg var ikke ute etter å ta videoen hans, men jeg synes at det å ha sex i en kirke, er ikke det rommet man skal ha sex i. Det er der man skal gifte seg, døpe barn, eller gifte seg med noen man er glad i, sier han.

Tooji hastet ut av TV 2-huset og ville ikke snakke om hvorfor han ikke kunne sitte sammen med Erlend Elias.

– Hvorfor ville du ikke sitte sammen med Erlend Elias i studio?

– Sett heller fokus på det som er viktig her og det er likestilling for homofile. Du burde fokusere på det og ikke på hvor folk sitter, det er uviktig. Det du burde sette fokus på er at homofile hver dag blir trakassert og diskriminert, og det er de som blir overrepresentert i selvmordsstatistikk, avslutter Tooji til TV 2.