Disse skal lede Allsang på grensen i år

Katrine Moholt (41) får godt selskap under sommerens største sangfest.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er klart for en stjernespekket sommer på Fredriksten festning i Halden. Katrine Moholt samler igjen 80-tallshelter, gamle slagerartister og ferske stjerneskudd for Allsang på grensen.

– Dette blir kjempegøy!

Katrine får god hjelp av syv medprogramledere i år. Festen sparkes i gang med Ari Behn den 1. juli (episoden sendes på TV 2 den 2. juli).

– Vi har fått med oss så flotte gutter. Alt fra unge Alejandro Fuentes til ringrever som Ole Paus og Øivind Blunck. Og ikke minst Ari Behn, sier Katrine til TV 2.

Under promo-innspillingen på Bygdøy i Oslo, var flere av årets programledere tilstede. Samtlige lover god stemning under sine programmer.

– Dette blir kjempegøy! Jeg gleder meg og håper det blir bra vær. Jeg har hørt at det skal bli bra vær, særlig 8. juli da jeg er med, sier Øivind Blunck. 

Nerver før opptaksdagen

Alejandro Fuentes er årets yngste programleder, og skal lede sendingen som går på TV den 16. juli. Blant andre D.D.E og Modern Talking spiller samme dag. 27-åringen gruer seg litt til å innta programlederrollen.

– Jeg har ikke vært med som programleder før, så det blir spennende. Jeg er ikke så flink til å prate for meg, så jeg må øve litt på det. Det er lettere å stå og synge, sier den tidligere Idol-deltakeren.

Komiker Zahid Ali synes det virket spennende å være med på Allsang.

– Jeg synes det er gøy å være konferansier og stå på scenen. Jeg er jo i underholdningsbransjen, så jeg synger og gjøgler. Det er en del av hverdagen min, sier Ali.

Stjernespekket artistliste

Programlederne får nok å bryne seg på i sommer. De skal selv fremføre låter fra scenen, og introdusere de mange artistene som gjester Fredriksten festning. 

I år kommer artister som Kurt Nilsen, Isac Elliot, Bo Kaspers Orkester og Smokie. Moholt er klar på hva hun gleder seg aller mest til.

– Jeg gleder meg til Modern Talking. Jeg er jo fan av mye av det som skjedde på 80-tallet, og det blir kjempegøy å ha de tilbake på Allsang-scenen, sier Katrine Moholt til TV 2.

Vil du være publikum på Allsang på grensen kan du kjøpe billetter på billettservice.no