DØDE 20 ÅR GAMMEL: Carlos Santebanes brukte fire år på å se ut som Barbie-Ken og startet å ta store honorarer for å opptre. Foto: @celsosantebanes/Intagram
DØDE 20 ÅR GAMMEL: Carlos Santebanes brukte fire år på å se ut som Barbie-Ken og startet å ta store honorarer for å opptre. Foto: @celsosantebanes/Intagram

Mannen som brukte 350.000 på å se ut som Barbie-Ken er død

Carlos Santebanes (20) gjennomgikk utallige operasjoner for å se ut som sitt idol.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha kjempet mot leukemi i fem måneder, døde brasilianske Carlos Santebanes (20) torsdag, skriver Daily Mail

20-åringen ble kjent verden over da han brukte over 350.000 kroner på å se ut som en menneskelig versjon av Barbies kjæreste, Ken.

Tok 100 000 kroner for oppdrag

Han startet å ta operasjoner for å ligne på plastikkdukka etter at han som 16-åring vant en modell-konkurranse. Deretter har han brukt fire år på å ligne på sitt idol.

Likheten ble så stor at han i det senere har tatt over 100 000 kroner for å stille opp på VIP-oppdrag, og han har fått lansert sin egen dukke-kolleksjon.

Santebanes ble lagt inn på sykehus i slutten av mai, etter å ha kjempet fem måneder mot kreften. Torsdag døde han av lungebetennelse. 

– Gud hadde andre planer

Lørdag ble han gravlagt.

– Når han startet å oppfylle drømmene sine, oppdaget han sykdommen og drømmene ble avbrutt. Han hadde sine planer, men Gud hadde andre planer, sa faren, Celio Borgers, i begravelsen.

For to uker siden la han ut sin aller siste Instagram-oppdatering, og der avslørte han at han har skrevet en biografi om seg selv som snart vil gis ut. Det å bli berømt, var en drøm som gikk i oppfyllelse.

– Dette er så magisk. Hele livet mitt har endret seg. Det føles som om hele Brazil støtter meg, fortalte han den gang.