SPLEISET VENNENE: Popstjerne Ellie Goulding (til høyre) spleiset vennene Taylor Swift og Calvin Harris. Foto: Stella Pictures.
SPLEISET VENNENE: Popstjerne Ellie Goulding (til høyre) spleiset vennene Taylor Swift og Calvin Harris. Foto: Stella Pictures.

Ellie Goulding: – Ja, jeg spleiset Taylor Swift og Calvin Harris

Se hvorfor superstjernen mener de passer sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I starten av april ble det klart at ryktene var sanne: Taylor Swift (25) har funnet tonen med DJen Calvin Harris (31).

Spleiset dem på grunn av høyden

Nå forteller popstjerne Ellie Goulding (28), som er venn med de begge, at det var hun som brakte dem sammen. Hun trodde at deres personlighet – og høyde – ville gjøre dem til et godt par, skriver The Mirror.

– Ja, jeg spleiset dem, det er sant. Calvin er en veldig god venn, han er så fantastisk, og Taylor er en så kul person, som jeg elsker. Jeg tenkte at de begge var veldig kule og veldig høye, og at de ville bli en brilliant match, fortalte hun til The Sun.

Tror ikke på ekte kjærlighet

Swift og Harris begynte å date siden februar, og de siste månedene har de ikke hatt noe problem med å dele sin kjærlighet med offentligheten. 

De har vært på en mengde med fester og eventer sammen, og Swift fikk mange vinner-klemmer og kyss da hun stakk av med hele åtte priser under Billboard Music Awards.

Likevel er Swift fortsatt nådeløs i sin tro på kjærligheten:

– Det finnes ingen «så levde de lykkelig i alle sine dager» i virkeligheten. Det er ingen ridetur inn i solnedgangen, fordi kameraet fortsetter å rulle i det virkelige liv, har Swift tidligere sagt.